ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 15:17
 

ΑΠΟΕΛ: Οι ριζικές αλλαγές και ο χρόνος που πιέζει

Μόνο εύκολο δεν είναι το εγχείρημα της διοίκησης Πετρίδη που θέλει να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές

Newsroom 24sports

Εν αναμονή των εξελίξεων στο ΑΠΟΕΛ. Οι «Γαλαζοκίτρινοι» περνούν μια περίοδο βαθιάς κρίσης και οι αποφάσεις για ριζικές αλλαγές είναι δεδομένες. Η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και προπονητή έχει τροχιοδρομηθεί και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος.

Φυσικά δεν είναι εύκολο αυτή την περίοδο να βρεις τον κατάλληλο τεχνικό διευθυντή και τον κατάλληλο προπονητή. Οι επιλογές σαφώς και είναι μειωμένες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε μάλιστα πως οι «Γαλαζοκίτρινοι» ψάχνουν για πρόσωπα με εμπειρίες που να μπορούν να αντεπεξέλθουν στον πιο ηλεκτρικό πάγκο της Κύπρου. Ο χρόνος παράλληλα πιέζει και σε τέτοιες περιπτώσεις οι δυο (τεχνικός διευθυντής και προπονητής) πολλές φορές έρχονται πακέτο. Χωρίς βέβαια να σημαίνει πως αποκλείουμε την περίπτωση ο τεχνικός διευθυντής να έρθει πρώτος.

Επιπλέον στη σκέψη των ιθυνόντων του ΑΠΟΕΛ είναι η αλλαγή ακόμη και στην αγορά που κινούνταν το τελευταίο διάστημα. Είναι πιθανό το σενάριο που θέλει τους «Γαλαζοκίτρινους» να αλλάζουν την Πορτογαλία και την Ισπανία με άλλη Ευρωπαϊκή αγορά. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως κάθε Πορτογάλος ή Ισπανός είναι εξ αρχής μαυροπινακισμένος. Αντίθετα θα αξιολογηθούν όλες οι περιπτώσεις ώστε να βρεθούν οι κατάλληλοι. Σημειώνουμε πως έχουν προταθεί αξιόλογες περιπτώσεις και για τις δυο θέσεις που ψάχνει το ΑΠΟΕΛ από πολλές χώρες και με εμπειρίες στα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης (Ισπανίας, Γαλλίας, Γερμανίας...).

Ο χρόνος πάντως τρέχει και είναι σημαντικό οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ να προχωρήσουν στις σωστές αποφάσεις και μάλιστα έγκαιρα. Μόνο εύκολο δεν είναι αυτό, όμως δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Επίσημη επίσκεψη Δ. Συλλούρη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Kλείει και εμπορικές συμφωνίες με γνωστό δικηγορικό γραφείο???»
ΑΚΑ  |  10:55

Δύο ακόμη σημαντικές εκδόσεις στην πλατφόρμα Read

«Kala re leventes mou giati den mas lete kai pou na tin vroume tin vivliothiki!!»
PS  |  21:07

Ποιος φταίει για τις κακές καιρικές συνθήκες στην οδική ασφάλεια;

«Επιτέλους ένα άρθρο που ‘έθεσε τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων.’ Χωρίς αυστηρή και συνεχή αστυνόμευση ...»
Λευκωσιατης  |  09:27

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις

«ΑΡΧΙΚΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την εύρυθμη λειτουργία του ΓεΣΥ ήταν πως τα Δημόσια Νοσηλευτήρια θα ...»
YIANNOULIS  |  13:46

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X