ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:24
 

ΑΠΟΕΛ: Plan B, επενδυτές και μετοχικό κεφάλαιο

Γίνονται συνεχείς προσπάθειες για εξεύρεση πόρων και εισροή κεφαλαίων

Newsroom 24sports

Αναμφίβολα ο αποκλεισμός απ’ την Αστάνα έφερε πολλά σύννεφα πάνω απ’ τον Αρχάγγελο. Σύννεφα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και το οικονομικό. Στο πρώτο ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έχει πλέον το χρόνο να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του, χωρίς μάλιστα με το διπλό ταμπλό (αναφερθήκαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ επί αυτού). Απ’ την άλλη στο οικονομικό η διοίκηση έχει ήδη καθησυχάσει τον κόσμο πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Βέβαια αρκετά πριν απ’ τον αποκλεισμό ο πρόεδρος της εταιρείας, Πρόδρομος Πετρίδης, είχε σημειώσει πως υπάρχει το plan b και σε περίπτωση που χρειαστεί θα εφαρμοστεί. Η ώρα αυτή έχει έρθει. Ήδη οι «Γαλαζοκίτρινοι» έχουν ανακοινώσει νέους χορηγούς που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα ενισχύσουν την ομάδα σε σημαντικούς τομείς. Χθες είχαμε την ανακοίνωση για σύναψη χορηγικής συμφωνίας με το Acqua Panna και την Pizza Hut ενώ και πιο πριν υπήρξαν άλλες ανακοινώσεις με νέους χορηγούς. Έτσι με αυτό τον τρόπο το ΑΠΟΕΛ έχει μερικές νέες πηγές εσόδων που θα βοηθήσουν αρκετά. 

Από εκεί και πέρα ανοικτό είναι το θέμα επενδυτή. Εδώ και καιρό οι «Γαλαζοκίτρινοι» είναι σε συζητήσεις επί του θέματος. Και όταν λέμε καιρό αναφερόμαστε για μήνες. Ποτέ το ΑΠΟΕΛ δεν έκλεισε την πόρτα σε υποψήφιους επενδυτές. Δεν πρόκειται για μια απλή διαδικασία. Οι δυο πλευρές πρέπει να βρεθούν στο ίδιο τραπέζι και να δουν όλες τις λεπτομέρειες. Γενικότερα γίνονται συνεχείς προσπάθειες για εξεύρεση πόρων και εισροή κεφαλαίων κυρίως σε ότι αφορά στο αδιάθετο Μετοχικό Κεφάλαιο.

Το οικονομικό κεφάλαιο είναι κάτι που σαφώς και απασχολεί το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Σύντομα μάλιστα αναμένεται και η διάσκεψη τύπου απ’ τον Πρόδρομο Πετρίδη, εκεί που θα δοθούν λεπτομέρειες για την  επόμενη μέρα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

«Άνετος» με το πόδι πάνω στο τραπέζι ο Μπόρις Τζόνσον

«H Bρετανική αναίδεια στο μεγαλείο της!!! »
knak  |  09:17

Ξεκάθαρη η τοποθέτηση των ΗΠΑ για το ιρανικό τάνκερ

«Μακάρι να ήταν η στάση των ΗΠΑ η ίδια και για την `άτακτη` Τουρκία. Δυστυχώς ο πηδηχτούλης Τραμπ δεν ...»
knak  |  09:15

Κόντρα για την Λάρα μεταξύ βουλευτή και τμήματος Αλιείας

«Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης: αμελητέα προσωπικότητα!»
ΑΚΑ  |  20:47

«Ο Αντώνης τώρα μπορεί να κοιτάζει με τα ματάκια του το μέλλον»

«Ο Ιησούς Χριστος, η Πάναγία θεοτόκος και όλοι οι αγιοι να θεραπεύσουν τον μικρό αντώνη και να γίνει ...»
Μαριος  |  16:44

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X