ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:29
 

ΑΠΟΕΛ: Σε πρώτο πλάνο η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή

Εν αναμονή επουσιωδών αλλαγών

Newsroom 24sports

Τη πιο δύσκολη στιγμή στην ιστορία των τελευταίων αρκετών ετών περνά το ΑΠΟΕΛ. Το αποτέλεσμα κόντρα στη Δόξα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ο σεισμός στον «Αρχάγγελο» ήταν μπόλικων ρίχτερ.

Οι ευθύνες της διοίκησης είναι εκεί και πλέον καλείται να αλλάξει πολλά πράγματα. Οι αλλαγές αυτές ακουμπούν το κεφάλαιο προπονητής αλλά ακόμη και την ίδια τη λειτουργία της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο».

Το μοντέλο λειτουργίας των «Γαλαζοκίτρινων» αναμένεται πως θα αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πλέον φαντάζει δεδομένη η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή ο οποίος μάλιστα θα έχει την εμπειρία και τη δυνατότητα να αλλάξει τα δεδομένα στην ομάδα.

Ουσιαστικά είναι το πρόσωπο που θα επωμιστεί το μεγάλο βάρος ώστε να αλλάξει τη κατηφόρα της ομάδας. Ο τεχνικός διευθυντής θα έχει τον πρώτο λόγο για την επιλογή του νέου προπονητή και των ποδοσφαιριστών, ενώ γενικά θα περνούν τα πάντα από αυτόν.

Ταυτόχρονα όμως οι προτάσεις για προπονητές ολοένα και αυξάνονται. Πολλοί έχουν προταθεί και κάποιοι εξ αυτών έχουν τις εμπειρίες και τις γνώσεις για να βρεθούν σε αυτόν τον ηλεκτρικό πάγκο. Ονόματα που εργάστηκαν σε ομάδες της Ισπανίας (στην πρώτη κατηγορία), της Γαλλίας (επίσης πρώτη κατηγορία), Ελλάδα και πολλά ακόμη.

Η επόμενη μέρα σαφώς και είναι δύσκολη και επιβάλλεται η αναδιοργάνωση σε όλους τους τομείς. Η διοίκηση αναγνωρίζει τις ευθύνες της και θέλει να ανατρέψει την κατάσταση. Γι’ αυτό και οι αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν. Για την ώρα όμως αναμονή...

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

«Άνετος» με το πόδι πάνω στο τραπέζι ο Μπόρις Τζόνσον

«H Bρετανική αναίδεια στο μεγαλείο της!!! »
knak  |  09:17

Ξεκάθαρη η τοποθέτηση των ΗΠΑ για το ιρανικό τάνκερ

«Μακάρι να ήταν η στάση των ΗΠΑ η ίδια και για την `άτακτη` Τουρκία. Δυστυχώς ο πηδηχτούλης Τραμπ δεν ...»
knak  |  09:15

Κόντρα για την Λάρα μεταξύ βουλευτή και τμήματος Αλιείας

«Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης: αμελητέα προσωπικότητα!»
ΑΚΑ  |  20:47

«Ο Αντώνης τώρα μπορεί να κοιτάζει με τα ματάκια του το μέλλον»

«Ο Ιησούς Χριστος, η Πάναγία θεοτόκος και όλοι οι αγιοι να θεραπεύσουν τον μικρό αντώνη και να γίνει ...»
Μαριος  |  16:44

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X