ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:45
 

ΑΠΟΕΛ: Στο χείλος του γκρεμού και η αντίδραση που επιβάλλεται

Μια σειρά από λάθη έφεραν την ομάδα εδώ και επιβάλλεται να αλλάξει πορεία

Newsroom 24sports

Ο αποκλεισμός απ’ την Αστάνα έφερε μια τεράστια σεισμική δόνηση στον «Αρχάγγελο». Μαύρα σύννεφα παντού τα οποία μάλιστα ρίχνουν «κεραυνούς» σε όλο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ. Και εν μέρη ναι αυτό είναι φυσιολογικό. Ο αποκλεισμός και πόνεσε και εκνεύρισε και απογοήτευσε και πολλά ακόμη επίθετα που μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε.

Η διοίκηση των «Γαλαζοκιτρίνων» έκανε πολλά λάθη για να φθάσει η ομάδα εδώ. Ο προγραμματισμός ήταν λάθος και χρόνο με το χρόνο βλέπουμε να φεύγουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αντικατασταθεί ή έστω δεν έχουν αντικατασταθεί έγκαιρα. Οικονομικά υπάρχει μια μεγάλη τρύπα ή οποία έχει συνέπειες (αν και το μεγάλο στοίχημα είναι η επόμενη χρονιά). Στα ενδότερα του ΑΠΟΕΛ έχει ξεσπάσει μια μεγάλη κρίση με τους φίλους της ομάδας να πυροβολούν ασταμάτητα τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές. Απ’ την ώρα του αποκλεισμού μέχρι και σήμερα διαβάζουμε και ακούμε πολλά, τα οποία ίσως σε κάποια φάση να ξεπερνούν και τα όρια.

Δεν υπάρχει περιθώριο στο να μείνει προσκολλημένη η ομάδα στον αποκλεισμό

Όμως η ουσία δεν είναι ούτε στις φωνές (που σωστά και αναπόφευκτα υπάρχουν). Η ουσία είναι στην επόμενη μέρα. ΑΠΟΕΛ στα εύκολα, ΑΠΟΕΛάρα στα δύσκολα, έλεγε ένα σύνθημα, το οποίο πρέπει και επιβάλλεται να βρει σάρκα και οστά στη φετινή σεζόν. Το φως στο τούνελ πρέπει να βρεθεί. Επιβάλλεται για την ακρίβεια.

Δεν υπάρχει περιθώριο στο να μείνει προσκολλημένη η ομάδα στον αποκλεισμό. Λάθη έγιναν και τα φωνάξαμε όλοι. Τα είπαμε, τα γράψαμε, θέσαμε τους διοικούντες προ των ευθυνών τους, αλλά αν η ομάδα δεν προχωρήσει στην επόμενη μέρα, τότε οι συνέπειες θα είναι ακόμη πιο τραγικές. Δεν λέμε πως πρέπει να περάσουν όλα τόσο απλά και να μπουν σε ένα συρτάρι το οποίο δεν θα ανοίξει ποτέ. Αλλά αυτό που δεν πρέπει να συμβεί είναι ένας εμφύλιος που θα εμφύλιος χωρίς σταματημό, ο οποίος στην τελική θα διαλύσει όλο το οικοδόμημα.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Νούνο Μοράις και ο αμφίβολος Λούκας Σόουζα

ΑΠΟΕΛ: Η αντίδραση επιβάλλεται!

Οι «Γαλαζοκίτρινοι» πρέπει να δείξουν διαφορετική εικόνα από αυτή κόντρα στον Ερμή ώστε να κερδίσουν την Νέα Σαλαμίνα απόψε ...
Newsroom 24sports
 |  ΑΠΟΕΛ
Οι παίκτες του Μπαλταζάρ πρέπει να βρουν τα κίνητρα για την επόμενη μέρα

ΑΠΟΕΛ: Αντίδραση... τώρα!

Το ζητούμενο για το ΑΠΟΕΛ είναι ένα το πρωτάθλημα. Για να έρθει αυτό πρέπει να υπάρξει αντίδραση και αυτή να ξεκινήσει από ...
Newsroom 24sports
 |  ΑΠΟΕΛ