ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:16
 

ΑΠΟΕΛ: Θα είναι καλύτερος... αν έχει δίκαιο ο κόουτς

Ο Γιώργος Δώνης έδωσε κάποιες εξηγήσεις για τις μέτριες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, ωστόσο βάσει των λεγομένων του αυτές σύντομα θα σταματήσουν.

Στον ΑΠΟΕΛ έχουν ήδη ξεχάσει την σπουδαία ισοπαλία απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και έχουν στο μυαλό τους μόνο τον αυριανό αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ. Σε αυτόν τον αγώνα ο ΑΠΟΕΛ θα παρουσιαστεί καλύτερος αν ο Γιώργος Δώνης είχε δίκαιο στα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα απέναντι στους Γερμανούς.

Ο Δώνης με τα λεγόμενά του μας δίνει το δικαίωμα να εξάγουμε το συμπέρασμα ότι απέναντι στην ΑΕΚ οι «γαλαζοκίτρινοι» θα παρουσιάσουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

Είναι γεγονός ότι στους πρώτους πέντε αγώνες που έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν είχαν καλή εμφάνιση. Αντιθέτως στους περισσότερους η απόδοση των ποδοσφαιριστών του Γιώργου Δώνη ήταν κάτω του μετρίου με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να πάρουν την νίκη απέναντι σε Ανόρθωση και Άρη. Ακόμη και με την Δόξα η νίκη ήρθε δυσκολότερα απ’ ότι καταμαρτυρεί το τελικό 2-0. Πλέον ο ΑΠΟΕΛ το Σάββατο θα δώσει τον δυσκολότερο μέχρι στιγμής αγώνα του στο πρωτάθλημα απέναντι στην φορμαρισμένη ΑΕΚ και αν δεν βελτιώσει αισθητά την απόδοσή του τότε θα φύγει από την ΑΕΚ Αρένα χωρίς να πάρει την νίκη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο συγκεκριμένο στάδιο.

Πάντως ο Γιώργος Δώνης με τα λεγόμενά του μας δίνει το δικαίωμα να εξάγουμε το συμπέρασμα ότι απέναντι στην ΑΕΚ οι «γαλαζοκίτρινοι» θα παρουσιάσουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Συγκεκριμένα όταν ρωτήσαμε τον Ελλαδίτη τεχνικό που οφείλεται η ανομοιομορφία στις εμφανίσεις της Κύπρου και της Ευρώπης η απάντησή του ήταν ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν έπαιξε ακόμη καλά γιατί στην ουσία δεν έδωσε ακόμη παιχνίδι «πραγματικό». Βέβαια αναφέρθηκε και στον τακτικό τρόπο αντιμετώπισης των παιχνιδιών λέγοντας ότι είναι διαφορετικό να πρέπει να ελέγξεις το παιχνίδι και διαφορετικό να πρέπει να κτυπάς στις αντεπιθέσεις. Το τελευταίο επιχείρημα που έδωσε ως απάντηση για την ανομοιομορφία των εμφανίσεων ήταν και οι πολλοί τραυματισμοί που ομολογουμένως βασανίζουν αφάνταστα την ομάδα τον τελευταίο καιρό.

«Τακτικά είναι πολύ διαφορετικό ο κυρίαρχος λόγος να έχεις καλή αμυντική λειτουργία και να έχεις γήπεδο ανοιχτό μπροστά και διαφορετικό απέναντι σε αυτές τις ομάδες που εσύ έχεις της μπάλα. Ακόμη δεν έχουμε παίξει παιχνίδια στο πρωτάθλημα εξαιρώντας τα παιχνίδια με την Σαλαμίνα ή την Αλκή που είναι πραγματικά παιχνίδια. Όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει είναι ή κεκλεισμένων των θυρών ή με πάρα πολύ λίγο κόσμο, αυτό επηρεάζει πάρα πολύ, επίσης ακόμη δεν έχουμε παίξει, εκτός από τον αγώνα με την Ανόρθωση, παιχνίδι στην έδρα μας. Αυτά όλα συν τους τραυματισμούς που μας κάνουν περίεργη την κατάσταση μας δημιουργούν πρόβλημα σε πολλά πράγματα» αυτή ήταν η ακριβής απάντηση που είχε δώσει ο Γιώργος Δώνης στην ερώτηση που του είχαμε θέσει.

Συνεπώς η απάντηση του Γιώργου Δώνη οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το Σάββατο το βράδυ θα δούμε έναν διαφορετικό ΑΠΟΕΛ. Τα προβλήματα τραυματισμών σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα έχουν μειωθεί. Το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, εύκολα χαρακτηρίζεται «πραγματικό» αφού και κόσμο θα έχει πολλή στο γήπεδο αλλά και απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα θα κληθεί να πάρει την νίκη ο ΑΠΟΕΛ. Έτσι βάσει των λεγομένων του Ελλαδίτη τεχνικού θα πρέπει να αναμένουμε και την ανάλογη εμφάνιση στον αγώνα απέναντι στην ομάδα της Λάρνακας. Πάντως στο στρατόπεδο των «γαλαζοκιτρίνων» υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία.

Διαβάζονται σήμερα

Σχόλια αναγνωστών

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Αγαπητέ φίλε, Η περίπτωση Στεφανίδη είναι μια τραγική περίπτωση και ακόμη πιο τραγική η προσπάθεια της ...»
Κυριακός Ε. Γεωργίου  |  13:08

#PoliticsBlog Η απαγωγή, το επίπεδο του Άντρου και ο Χάρης

«Στην ιστοσελίδα του ΚΙΣΑ, οι οικονομικές καταστάσεις ειναι ελλιπείς. Δεν υπάρχουν σημειώσεις ούτε και ...»
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  |  12:38

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Αγαπητέ φίλε Κυριάκο, Όντως στα πρώτα χρόνια της ΚΔ έγιναν αυτά που λες. Όμως για την περίπτωση Στεφανίδη ...»
CGA  |  10:14

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στη χρήση ή την κατάχρηση της ιστορίας όπως ...»
Κυριακός Ε. Γεωργίου  |  09:25

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Νούνο Μοράις και ο αμφίβολος Λούκας Σόουζα

ΑΠΟΕΛ: Η αντίδραση επιβάλλεται!

Οι «Γαλαζοκίτρινοι» πρέπει να δείξουν διαφορετική εικόνα από αυτή κόντρα στον Ερμή ώστε να κερδίσουν την Νέα Σαλαμίνα απόψε ...
Newsroom 24sports
 |  ΑΠΟΕΛ
Οι παίκτες του Μπαλταζάρ πρέπει να βρουν τα κίνητρα για την επόμενη μέρα

ΑΠΟΕΛ: Αντίδραση... τώρα!

Το ζητούμενο για το ΑΠΟΕΛ είναι ένα το πρωτάθλημα. Για να έρθει αυτό πρέπει να υπάρξει αντίδραση και αυτή να ξεκινήσει από ...
Newsroom 24sports
 |  ΑΠΟΕΛ