ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Το καμπανάκι ήχησε ξανά...

Είναι το έκτο συνεχόμενο παιχνίδι στο οποίο ο ΑΠΟΕΛ δέχεται τέρμα

Newsroom 24sports

Για ακόμη μια φορά ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πάρει ένα τρίποντο κάτω αντίξοες συνθήκες. Όταν ισοφαρίζεσαι και μένουν 15 λεπτά αγώνα, ενώ για τα 10 από αυτά αγωνίζεσαι με παίκτη λιγότερο, τότε το να βρεις το τέρμα της νίκης πρόκειται για άθλο. Αυτός ο άθλος όμως ήρθε με μοναδικό υπαίτιο τον ίδιο τον ΑΠΟΕΛ. Για ακόμη μια φορά τα αμυντικά κενά έβαλαν σε περιπέτειες τους «Γαλαζοκίτρινους».

Το καμπανάκι ήχησε για ακόμη μια φορά και ο Γιώργος Δώνης πρέπει να δουλέψει στο αμυντικό κομμάτι

Είναι το έκτο συνεχόμενο παιχνίδι στο οποίο ο ΑΠΟΕΛ δέχεται τέρμα. Σε αυτά τα έξι παιχνίδια μάλιστα, οι «Γαλαζοκίτρινοι» δέχθηκαν συνολικά δέκα τέρματα. Αν δε, αναλογιστεί κανείς πως ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε από την αρχή της σεζόν 22 τέρματα και τα 10 είναι σε αυτά τα έξι παιχνίδια, τότε το πρόβλημα ολοένα και μεγαλώνει.

Φαίνεται πως ο Μερκής και ο Πολιάκοφ δεν έχουν «δέσει» ακόμη. Χρειάζονται χημεία μεταξύ τους, όμως δεν είναι μόνο αυτό. Πρόκειται για κεντρικούς αμυντικούς με παρόμοια χαρακτηριστικά. Είναι και οι δυο ψηλοί, δυνατοί, βαρετοί. Αυτό πολλές φορές δημιουργεί πρόβλημα όταν οι αντίπαλες ομάδες μπορούν να παίξουν γρήγορα με πολλές αλλαγές της μπάλας και αντεπιθέσεις.

Βέβαια σύντομα ο Γιώργος Δώνης θα έχει στα χέρια του το χαρτί που λέγεται Καρλάο. Ο Βραζιλιάνος είναι ο αμυντικός που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είναι ίσως ο καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος, και ακόμη και στη φετινή σεζόν, η οποία ομολογουμένως δεν είναι η καλύτερη του, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Υπάρχει βέβαια και ο Πραξιτέλης Βούρος ο οποίος είναι αρκετά πιο γρήγορος από τους Πολιάκοφ και Μερκή, αλλά υστερεί σε άλλα σημεία. Είναι και ο Ιωάννου, όμως εκεί υπάρχει το θέμα με το αριστερό άκρο της άμυνας, όπου αφήνει κενό ο Λάγο με τον τραυματισμό του.

Η ουσία όμως φαίνεται στους αριθμούς. Ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε 10 τέρματα στα τελευταία 6 παιχνίδια. Το καμπανάκι ήχησε για ακόμη μια φορά και ο Γιώργος Δώνης πρέπει να δουλέψει στο αμυντικό κομμάτι. Είναι σημαντικό να βρει και πάλι την καλή αμυντική λειτουργία του ο ΑΠΟΕΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Η κατάληψη του Αφρίν φέρνει νέους συμβιβασμούς

«Tα τουρκάκια ξεκίνησαν τη δουλειά που γνωρίζουν πολύ καλά! Καταστροφή και κλεψιά. »
knak  |  21:07

Εργα και ημέρες του Ιβάν Σαββίδη

«Μούζη νάχει η ιταλική μαφία κοντά στην ποντιακή μαφία!!!»
Ai Em  |  10:33

Σ. Στεφάνου: Δεν είναι μοναρχία το ΑΚΕΛ για να έχει διαδόχους

«Στο τέλος, τέλος φίλε Στεφάνου, θα το κλείσετε!!! H μόνη λύση που σας μένει. »
knak  |  11:36

Έσοδα 200 εκατ. ετησίως από «Αφροδίτη»

«Πάλιν ξυπνήσαμε και νομίζουμε ότι το όνειρο ήταν πραγματικό.»
Ai Em  |  09:18

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση