ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 06:59
 

ΑΠΟΕΛ: Το ντέρμπι είναι μια ευκαιρία...

Οι «Γαλαζοκίτρινοι» έχουν ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα και το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ προσφέρετε ως τέτοιο

Newsroom 24sports

Εδώ και λίγες μέρες το ΑΠΟΕΛ έχει μπει σε μια νέα εποχή. Σε μια εποχή στην οποία αλλάζουν πολλά πράγματα στον τρόπο λειτουργίας. Όμως είναι καίριας σημασίας να αλλάξουν και αρκετά πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι. Το παιχνίδι με την ΑΕΛ αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία ώστε η ομάδα να μπει στο δεξί σε αυτή τη νέα εποχή.

Ο Πάολο Τραμετσάνι δούλεψε αρκετά με τους ποδοσφαιριστές του. Μια σειρά από διπλές προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα και μονές αυτή, έδωσαν την ευκαιρία στον Ιταλό να μάθει τους ποδοσφαιριστές του καλύτερα, αλλά και στους ποδοσφαιριστές να προσαρμοστούν σιγά σιγά στα θέλω του νέου προπονητή τους. Σαφώς και το παιχνίδι που ακολουθεί μόνο εύκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί. Η ΑΕΛ πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία για την ώρα. Πολύ καλή στα αμυντικά της καθήκοντα, εξαιρετική στα επιθετικά. Έτσι οι «Γαλαζοκίτρινοι» της Λευκωσίας θα έχουν δύσκολη δουλειά.

Είναι όμως μια ευκαιρία. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αποδείξουν στο νέο τους τεχνικό πως αξίζουν μια θέση στην αρχική ενδεκάδα, ενώ η διακοπή και οι αλλαγές στην ομάδα σαφώς και έχουν θετική επίδραση στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Ο νέος τεχνικός κουβαλά μαζί του νέες ιδέες και έτσι δύσκολα μπορεί να προβλέψει κανείς την αρχική ενδεκάδα. Ντε Βινσέντι, Εμίλιο Νσούε και Νικόλας Ιωάννου δεν υπολογίζονται και αυτό είναι μάλλον το μοναδικό δεδομένο που μπορούμε να θέσουμε. Ακόμη και στη θέση του τερματοφύλακα τα πάντα είναι ανοικτά.

Η ουσία όμως δεν βρίσκεται στα πρόσωπα, αλλά στην συνολική εικόνα και τον αγώνα τον ίδιο. Οι «Γαλαζοκίτρινοι» έχουν ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα και το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ προσφέρετε ως τέτοιο. Αυτό που μένει να δούμε είναι την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί που τα πάντα κρίνονται.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Γιάννο, τον τύπο τον διαβάζω εδώ και καιρό. Είναι φανατικά οπαδός της άρνησης και του αντιακελισμού, ...»
ΧΧΧ  |  10:21

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Και αφού έχει την μαγική και εύκολη συνταγή ο Άντρος και αφού θεωρεί ότι έχει έρισμα στους Τουρκοκύπριους, ...»
Γιώργος  |  10:07

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Σε άλλη χώρα του κόσμου το ΑΚΕΛ μετά το κάζο της οικονομικής καταστροφής που έφερε στον τόπο, θα είχε ...»
Ανώνυμος  |  10:00

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Knak, με τα λίγα λόγια που γράψατε, χαρακτηρίζεστε από ένα έντονο φανατισμό, αυτός ο ίδιος που είναι ...»
Yiannos  |  09:50

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση