ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:36
 

ΑΠΟΕΛ: Το ντέρμπι και τα διλήμματα

Το ντέρμπι αιωνίων είναι προ των πυλών και στον ΑΠΟΕΛ το μόνο που σκέφτονται είναι τη νίκη και τους τρεις βαθμούς

Newsroom 24sports

Το ντέρμπι αιωνίων είναι προ των πυλών και στον ΑΠΟΕΛ το μόνο που σκέφτονται είναι τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή και δεν υπάρχει άλλη σκέψη στο μυαλό του Δώνη, των παικτών και γενικότερα σε όποιον ασχολείται με τον οργανισμό ΑΠΟΕΛ. Βέβαια τις σημαντικές αποφάσεις καλείται να τις λάβει ο Γιώργος Δώνης ο οποίος αντιμετωπίζει συγκεκριμένα προβλήματα.

Αν οι ποδοσφαιριστές του Δώνη παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, τότε η 9η συνεχόμενη νίκη επί της Ομόνοιας θα έρθει

Έχει γίνει ξεκάθαρο πως ο ΑΠΟΕΛ πάσχει στο κέντρο της άμυνας. Ο λόγος δεν είναι πως Μερκής και Πολιάκοφ δεν μπορούν ή δεν είναι ποδοσφαιριστές επιπέδου ΑΠΟΕΛ (αντίθετα κιόλας μπορούν να βοηθήσουν τον ΑΠΟΕΛ). Το πρόβλημα είναι πως οι δυο τους σαν αμυντικό δίδυμο έχουν το πρόβλημα που ονομάζεται ταχύτητα και πως ακόμη δεν έχουν βρει την κατάλληλη χημεία. Έτσι ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται στο δίλημμα κατά πόσο θα χρησιμοποιήσει τον Καρλάο ή ακόμη και τον Βούρο (ίσες πιθανότητες οι δυο τους), ώστε να βάλει μια τελεία στο πρόβλημα που εντοπίστηκε, μιας και οι δυο τους έχουν περισσότερη ταχύτητα και διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Πολιάκοφ και Μερκή.

Από την άλλη το δεύτερο μεγάλο δίλημμα αφορά την επιθετική γραμμή. Ο Ντελατόρε έδειξε κάποια θετικά στοιχεία, όμως συνάμα φάνηκε πως χρειάζεται και χρόνο ώστε να βρει τον ρυθμό του. Τον χρόνο αυτό φάνηκε πως τον χρειάζεται και ο Ποτέ ο οποίος όταν τροφοδοτηθεί σωστά τότε μπορεί εύκολα να σκοράρει απέναντι σε κάθε άμυνα και κάθε τερματοφύλακα. Όμως όπως είπαμε και οι δυο τους χρειάζονται χρόνο για να φορμαριστούν. Το ίδιο όμως ισχύει και για τον Ντε Καμάργκο. Έτσι η επιλογή Δώνη θα είναι δύσκολη, με τον Ποτέ να έχει περισσότερες πιθανότητες ένεκα εμπειρίας στα ντέρμπι.

Στις υπόλοιπες θέσεις τα δεδομένα είναι λίγο πιο απλά καθώς τα πρόσωπα είναι λίγο πολύ αναμενόμενα. Η ουσία όμως στον ΑΠΟΕΛ είναι να παρουσιάσει ένα καλό εαυτό και να αποφύγει τα λάθη των τελευταίων αγώνων. Ο στόχος είναι η 9η συνεχόμενη νίκη απέναντι στον αιώνιο και αν οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, τότε αυτή η νίκη θα έρθει.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Καδής: Δεν έχουμε περιθώριο για διαμάχες στο χαλλούμι

«Ούτε περιθώριο για ανοχή της ανεπάρκειας έχουμε!!!»
Ai Em  |  11:39

Τέλος Ιανουαρίου τα νεότερα για την J&P Overseas

«Den ntreponte oi dio oikogenies (ioanou kai paraskevaide) na exoun ton kosmo tous tis TEN GROUP SERVICES ...»
APLIROTOS IPALLILOS KSA  |  22:15

Ολοκληρώθηκαν οι δημόσιες ακροάσεις της Ερευνητικής για το Συνεργατισμό

«Αγαπητοί Επίτροποι, ετοιμαστείτε για το Εύγε ή για το Γιουχάϊσμα!!! »
ΑΚΑ  |  12:26

Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός του 2019

«ΑΚΕΛ, ΕΔΕΚ, Συμμαχία Πολιτών, Οικολόγοι, ΕΛΑΜ: οι ατυχήσαντες!»
ΑΚΑ  |  11:28

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση