ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:10
 

ΑΠΟΕΛ: Χρειάζεται χρόνος και αποτελέσματα

Ο Γιώργος Κωστή πρέπει να δουλέψει σε όλα τα επίπεδα με τους ποδοσφαιριστές του όμως είναι σημαντικό η ομάδα να μην χάσει την ουσία

Newsroom 24sports

Η εικόνα του ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα δεν είχε τρομερές διαφορές απ’ την εικόνα του αγώνα με τον Ερμή. Οι «Γαλαζοκίτρινοι» ήταν ελάχιστα καλύτεροι, όμως και πάλι η παρουσία τους στο γήπεδο δεν ήταν σε καμιά περίπτωση αυτή που επιθυμούν όλοι στον «Αρχάγγελο». Βέβαια ο Γιώργος Κωστή είχε μπροστά του μόλις 24 ώρες και σε καμιά περίπτωση δεν μπορούσε να δουλέψει ουσιαστικά.

Ο νέος τεχνικός σαφώς και χρειάζεται χρόνο ώστε να διορθώσει όλα όσα πρέπει να διορθωθούν. Η αμυντική λειτουργία χρειάζεται μπόλικη βελτίωση, καθώς δεν μπορεί μια ομάδα που θέλει το πρωτάθλημα να δέχεται διψήφιο αριθμό τελικών επιθέσεων από ομάδα που ουσιαστικά έχει ως στόχο πρώτα να εξασφαλίσει την παραμονή της. Απ’ την άλλη επιθετικά οι «Γαλαζοκίτρινοι» έχουν κάποιες εκλάμψεις αλλά αυτές οφείλονται πρωτίστως στην ατομική ποιότητα συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών. Χρειάζεται δουλειά ώστε η ομάδα να παίζει πιο γρήγορα, πιο αυτοματοποιημένα και να έχει ουσιαστική κατοχή.

Δραματική αλλαγή στην εικόνα του ΑΠΟΕΛ δεν περιμένουμε άμεσα, όμως αυτό που αναμένουμε είναι σταδιακή βελτίωση και οι «Γαλαζοκίτρινοι» να παίρνουν την ουσία

Το σημαντικό στα δυο πρώτα παιχνίδια είναι πως το ΑΠΟΕΛ δεν έχασε βαθμούς και αυτό θα το βρει στην πορεία μπροστά του. Είναι βαθμοί που σε βάθος χρόνου θα μετρήσουν αρκετά. Και μέχρι να έρθει η απαιτούμενη βελτίωση, είναι υψίστης σημασία η ομάδα να μην πετάξει στα σκουπίδια βαθμούς.

Σαφώς και στο αυριανό παιχνίδι δεν αναμένουμε μια εντελώς διαφορετική ομάδα. Περιμένουμε πως θα υπάρξει μια κάποια βελτίωση στην εικόνα των πρωταθλητών, αλλά ο Γιώργος Κωστή δεν κρατά μαγικό ραβδί. Σαφώς και θα δουλέψει και στον πειθαρχικό τομέα και αυτό θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο, ενώ περιμένουμε να δούμε και μερικά διαστήματα καλού ποδοσφαίρου. 

Όπως σημειώσαμε και πριν είναι φυσιολογικό να μην δούμε μια εντελώς διαφορετική ομάδα. Ο Γιώργος Κωστή χρειάζεται χρόνο ώστε να περάσει όλα τα στοιχεία που θέλει στην ομάδα, και τον δικαιούται αυτό το χρόνο. Θα πρέπει όμως οι «Γαλαζοκίτρινοι» να ποντάρουν και στην ουσία. Το «τρίποντο» σε κάθε παιχνίδι είναι το ζητούμενο και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνά κανείς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Εντοπίστηκαν 40 μετανάστες στην περιοχή του Κάτω Πύργου

«Στείλετε πίσω όλους αυτούς που αποδεδειγμένα είναι ψεύτες και εξυπηρετούν αλλότριους σκοπούς. Και αυ ...»
ΑΚΑ  |  09:49

Παυλόπουλος: Δε νοείται συνομοσπονδία με τη μορφή που κάποιοι θα ήθελαν

«ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ… ΥΠΝΟΒΑΣΙΕΣ Σήμερα, η Κυπριακή Δημοκρατία είναι σεβαστή ανά το παγκόσμιο επειδή, πρωτίστως, ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, Β.Α., Μ.Α.  |  12:16

Βαφτίζουν ως «χαλλούμι» λευκό τυρί από αγελαδινό γάλα

«Συνεχίζεται να επιδοτείτε τους εκατομμυριούχους αγελαδοτρόφους ρε αρνιά, μόλις πρόσφατα αποκαλύφθηκε ...»
Αρμαγεδών  |  08:07

Κόκκινο Γεωργιάδη για τη μείωση φορολογίας στα καύσιμα

«Mήπος ο κύριος θέλει να γίνε της... Γαλλίας???!!!»
ΑΚΑ  |  21:29

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση