ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλωνας: Εδώ, στο γήπεδο αυτό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Απόλλωνα. Ένα παιχνίδι χωρίς αύριο. Σήμερα κρίνεται μία σεζόν. Κρίνεται ένα τρόπαιο. Οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται στις 17:00 (PrimeTel) τον ΑΠΟΕΛ, στον επαναληπτικό του 1-1 της Λευκωσίας.

Οι δυσκολίες της αναμέτρησης δεδομένες και δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Σήμερα υπάρχει μόνο μία λέξη για όλους στο στρατόπεδο του Απόλλωνα. Πρόκριση και μόνο πρόκριση. Ότι έγινε προηγουμένως δεν μετρά. Μπαίνει στο περιθώριο και όλοι καλούνται να παρουσιαστούν όπως πρέπει στον αγώνα της χρονιάς.

Ο Πέδρο Εμάνουελ στον λίγο χρόνο που είχε στην διάθεση του προσπάθησε να προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα του. Θα γίνει τις γνωστές απουσίες με τους τραυματίες Μακρίδη και Μάγκλιτσα. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα είναι στην διάθεση του.

Με βάση αυτά που έδειξε στις δύο προπονήσεις, υπάρχει μόνο ένα ερωτηματικό. Κυριάκου ή Στογιάνοβιτς για την μία θέση στον άξονα. Τα υπόλοιπα είναι δεδομένα. Δηλαδή, Βάλε στο τέρμα. Δεξιά στην άμυνα ο Λόπες και αριστερά ο Ελίζιο. Στο κέντρο της άμυνας Αγγελή και Φρέιρε.

Σακέτι και Ντα Σίλβα θα είναι οι δύο από τους τρεις του άξονα. Η άλλη θέση, όπως είπαμε, παίζεται ανάμεσα στον Κυριάκου και τον Στογιάνοβιτς. Στα άκρα της επίθεσης Πέδρο, Παπουλής και στην κορυφή ο Άμπραχαμ Γκιέ.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X