ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλωνας: Αν έρθει ο Έλντον...

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η αποκάλυψη ότι ο Απόλλωνας ενδιαφέρεται για τον Έλντον Ράμος δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση των κυπελλούχων για την ενίσχυση της ομάδας. Είπαν από την αρχή ότι στοχεύουν σε ποιοτική ενίσχυση της ομάδας, ενώ θα βλέπουν και κάποιους νεαρούς για επένδυση.

Μέχρι στιγμής αυτό γίνεται και στην πράξη, καθώς ο ακραίος επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσδώσει ποιότητα στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Παίκτης με πολλές εμπειρίες στην Πορτογαλία, αλλά και στην Ισπανία, όπου αγωνίστηκε για λίγο διάστημα.

Είχε πέρασμα από την Κόρδοβα την περίοδο 2014-15 για ένα εξάμηνο, καταγράφοντας 14 συμμετοχές. Τα χαρακτηριστικά που διαθέτει, είναι αυτά που θα πρέπει να έχει ένας εξτρέμ. Γρήγορος, διεισδυτικός, «πατά» περιοχή και σκοράρει.

Ότι πρέπει για μία μεγάλη ομάδα στην Κύπρο που θέλει να κάνει την διαφορά. Και αυτό το λέω με σιγουριά, καθώς έχω παρακολουθήσει τα περισσότερα παιχνίδια που έδωσε ο Έλντον όταν ήταν στην Κόρδοβα, μεταδίδοντας παιχνίδια του Ισπανικού πρωταθλήματος για λογαριασμό της PrimeTel.

Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά εάν έρθει στην Κύπρο και αν αναλογιστούμε ότι ο Απόλλωνας στα άκρα της επίθεσης έχει επίσης τον Παπουλή και τον Πέδρο, τότε αντιλαμβάνεστε ότι θέλει να γίνει πανίσχυρος σε όλες τις γραμμές

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση