ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλωνας: Η Σαλαμίνα και ο Μαρτίνες

Ο Απόλλωνας θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο Απόλλωνας ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεών του στις εγχώριες διοργανώσεις. Η ομάδα της Λεμεσού θα ταξιδέψει στην Λάρνακα για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος, Νέα Σαλαμίνα.

Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν ο Πέδρο Εμάνουελ ετοιμάζει κατάλληλα την ομάδα του για τον αγώνα όπου θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να παρουσιαστούν σοβαροί και έτοιμοι για να πάρουν την νίκη.  Είναι γνωστό εξάλλου πως φέτος ο Απόλλωνας θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και μια νίκη στην πρώτη αγωνιστική απέναντι σε ένα αντίπαλο που αναμένεται να παρουσιαστεί και φέτος δυνατός θα αποτελεί το καλύτερο ψυχολογικό ντομπάρισμα.

Όσο αφορά τα μεταγραφικά έχει προκύψει ενδιαφέρον από τον Απόλλωνα για τον Νίκολα Μαρτίνες που αγωνιζόταν στην Ανόρθωση την προηγούμενη σεζόν. Τα δημοσιεύματα προέρχονται από την Ελλάδα και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα gazzetta.gr κάνει αναφορά για πρόταση του Απόλλωνα στον Ολυμπιακό για απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Δείτε αναλυτικά το δημοσίευμα:

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται εδώ και καιρό ο Νίκο Μαρτίνες. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μετά τον δανεισμό του στην Ανόρθωση με την οποία πραγματοποίησε μια πάρα πολύ καλή χρονιά, έχει επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά, όπου όμως δεν υπολογίζεται.

Έτσι, αναζητεί ομάδα, έχοντας ήδη στα χέρια του μερικές προτάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες τουgazzetta.gr, μία εξ αυτών είναι από τον Απόλλων Λεμεσού. Ο κυπριακός σύλλογος έχει πολύ καλή άποψη για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή και θα ήθελε να τον αναγκάσει να επιστρέψει στην Κύπρο. Ωστόσο οι Κύπριοι δεν παίζουν μόνοι τους, καθώς για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και ο Ατρόμητος, με την υπόθεση ωστόσο στο Περιστέρι να μην είναι καθόλου προχωρημένη.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση