ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Η σωστή διαχείριση

Η διαχείριση που έγινε ήταν άψογη. Και νίκη και rotation

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πέρασε και το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Η διαχείριση που έγινε ήταν άψογη. Και νίκη και rotation. Αυτό ήταν το ζητούμενο στον συγκεκριμένο αγώνα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή άλλαξε την μισή ομάδα αρχικά και όταν κρίθηκε ο αγώνας, απόσυρε άλλους τρεις βασικούς (Σαρδινέρο, Ντα Σίλβα και Γκόμες).

Πέραν τούτου, πήραν πολύτιμα λεπτά κάποιοι άλλοι παίκτες που θα χρειαστούν στην συνέχεια. Όπως, ο Πελαγίας, που δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ότι θέλει ακόμη λίγο χρόνο για να είναι απόλυτα έτοιμος. Λογικό, καθώς προερχόταν από απραξία.

Πήρε 90λεπτό ο Μοντέιρο Σεμέδο. Ένας παίκτης που ήρθε για να δώσει λύσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής και όσο πιο γρήγορα προσαρμοστεί, τόσο το καλύτερο. Διότι, σε αντίθετη περίπτωση θα προκύψει πρόβλημα για τη συνέχεια, αφού θα μειωθούν οι επιλογές.

Έπαιξε επίσης ο Πίττας, έκανε ντεμπούτο ο νεαρός Αντρέου. Αυτά είναι σημαντικά στοιχεία. Όπως και τα δύο γκολ που πέτυχε ο Πιέχ. Ο Πολωνός δείχνει σε καλή κατάσταση και αυτό δίνει ακόμα μία επιλογή για τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Όλα αυτά είναι σημαντικά. Τώρα, μπαίνουμε στα πιο σημαντικά. Στα παιχνίδια που θα κρίνουν τους στόχους. Πρώτα είναι η Ομόνοια. Το 2-2 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοικτή την πρόκριση. Οι παίκτες του Απόλλωνα ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

Η βαριά ήττα της Ομόνοιας από την ΑΕΚ δεν τους παρασύρει, καθώς το παιχνίδι της Τετάρτης είναι πολύ διαφορετικό. Ο Παπουλής θα είναι και πάλι εκτός. Όπως και οι Γκιέ, Αγγελή και Μακρίδης. Επιστρέφουν οι Μάγκλιτσα, Πέδρο και Κυριάκου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση