ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Να τελειώσει την δουλειά

Την πρόκριση θέλει σήμερα ο Απόλλωνας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Την δική του παράδοση έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια ο Απόλλωνας στον θεσμό του κυπέλλου. Τέσσερις τελικοί και τρεις κατακτήσεις, μέσα σε έξι χρόνια. Το κύπελλο του βγαίνει περισσότερο, γιατί είναι μία εντελώς διαφορετική διοργάνωση.

Στόχος είναι να κρατήσει στην κατοχή του το κύπελλο που κατέκτησε πέρσι απέναντι στην Ομόνοια. Ο δρόμος προς την κατάκτηση του τροπαίου περνά σήμερα από το Τσίρειο. Ο Απόλλωνας φιλοξενεί την Ομόνοια (17:00 – PrimeTel) στον επαναληπτικό του 2-2 της Λευκωσίας και στοχεύει στο αποτέλεσμα που θα του φέρει την πρόκριση.

Ο αντίπαλος μπορεί να προέρχεται από την βαριά ήττα από την ΑΕΚ, ωστόσο στον Απόλλωνα δεν παρασύρονται. Βλέπουν την δική τους ομάδα, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι θα δουν μία διαφορετική Ομόνοια σήμερα στο Τσίρειο.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα, ωστόσο και αυτό που ξεχωρίζει στην αποστολή είναι η επιστροφή του Άμπραχαμ Γκιέ Γκιέ. Ο Αφρικανός αποθεραπεύτηκε και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.

Εντελώς καλά είναι και ο Χάμπος Κυριάκου, ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή και στην ενδεκάδα. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ντουντού, Ψύχας, Μακρίδης, Αγγελή, Παπουλής και Ρέινολντς. Με όλα αυτά η τεχνική ηγεσία θα παρατάξει τον Απόλλωνα με την διάταξη 4-2-3-1.

Στο τέρμα θα δούμε τον Μπρούνο Βάλε. Δεξιά στην άμυνα τον Πέδρο και αριστερά τον Γκόμες. Βινίσιους και Ρομπέρζ οι δύο στόπερ. Αμυντικά χαφ Σακέτι και Χάμπος, με τον Ντα Σίλβα να κινείται μπροστά τους σε ένα ελεύθερο ρόλο.

Στα άκρα της επίθεσης θα δούμε τους Σαρδινέρο και Μπεντόγια. Ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει ο Άντον Μάγκλιτσα. Σε περίπτωση που επιλέξει τον Μάγκλιτσα για το άκρο της επίθεσης, τότε θα μείνει εκτός ο Μπεντόγια και στην κορυφή θα παίξει ο Πιέχ. Κάτι που δοκίμασε στο Δασάκι.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X