ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Πόσο του έλειψε…

Ο Χάμπος έγινε απαραίτητος στον Απόλλωνα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το ντέρμπι με την ΑΕΛ είναι παρελθόν και στον Απόλλωνα επικεντρώνονται στο παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ. Ακόμη ένα μεγάλο ντέρμπι, που θα κρίνει την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Οι δύο τελευταίες απώλειες, έχουν αφήσει την ομάδα εφτά βαθμούς πίσω από την κορυφή και είναι αυτονόητο ότι μόνο με νίκη θα ελπίζει για τον τίτλο. Ο Σωφρόνης Αυγουστή, στο παιχνίδι του Σαββάτου θα μετρά κάποιες επιστροφές.

Ο Χάμπος Κυριάκου έχει εκτίσει την ποινή του και θα μπορεί να αγωνιστεί, ενώ ο Τιάγκο Γκόμες που ήταν στην αποστολή θα είναι καλύτερα. Παραμένουν εκτός ο τιμωρημένος Σεμέδο και οι τραυματίες Μάγκλιτσα, Αγγελή και Μακρίδης.

Συνεπώς, ο νεαρός τεχνικός θα μπορεί να καταστρώσει καλύτερα τα πλάνα του και είναι δεδομένο πλέον ότι θα επαναφέρει ο Χάμπο Κυριάκου στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Η αλήθεια είναι ότι ο νεαρός έλειψε από τον άξονα του Απόλλωνα.

Κόντρα στον ΑΠΟΕΛ είχε παίξει στόπερ, ενώ απέναντι στην Ανόρθωση ξεκίνησε και πάλι στην άμυνα, αλλά ακολούθως μεταφέρθηκε στο κέντρο. Βέβαια, με παίκτη λιγότερο αρκέστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα.

Με την ΑΕΛ απουσίαζε και φάνηκε ξεκάθαρα το κενό που άφησε. Παίκτης με καλό κράτημα της μπάλας και καλή μεταβίβαση. Ενώ, δεν υστερεί αμυντικά. Το αντίθετο θα λέγαμε. Συνεπώς, δεν υπάρχει άλλος τέτοιος παίκτης στο ρόστερ του Απόλλωνα και όποτε θα απουσιάζει θα είναι πρόβλημα…

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση