ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Πάει καιρός…

Ο Απόλλωνας θέλει όλα τα «όπλα» του σε θέση μάχης.

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το πρωτάθλημα μπήκε σε μία κρίσιμη καμπή και ο Απόλλωνας θέλει να κυνηγήσει μέχρι το τέλος τον τίτλο. Αυτή την στιγμή βρίσκεται εφτά βαθμούς από την κορυφή και τα επόμενα ντέρμπι θα δείξει ένα μείνει στην διεκδίκηση μέχρι τον Μάιο.

Σε αυτό το σημαντική περίοδο ο Απόλλωνας θέλει όλα τα «όπλα» του σε θέση μάχης. Ο Άμπραχαμ Γκιέ βρήκε δίκτυα μετά από πέντε μήνες και αυτό είναι θετικό στοιχείο καθώς θα τον βοηθήσει ενόψει της συνέχειας.

Μάλιστα, ο πανηγυρισμός του Αφρικανού ήταν χαρακτηριστικός, κάνοντας κίνηση για να διώξει από πάνω του την κακοτυχία που είχε τους τελευταίους μήνες. Και με αυτό το γκολ ελπίζει ότι θα έρθουν κι άλλα στην συνέχεια.

Πέραν από την «Κόμπρα» ο Απόλλωνας περιμένει και την επιστροφή στα γκολ από τον αρχηγό του. Ο Φώτης Παπουλής έχει καιρό να σκοράρει. Από το ντέρμπι με την ΑΕΛ στις 7 Ιανουαρίου, όταν σκόραρε με πέναλτι στο τέλος.

Μέχρι να παίξει με την Ομόνοια, θα κοντέψει τους τρεις μήνες χωρίς γκολ. Μεγάλο διάστημα για την κλάση και την αξία του Φώτη. Ο Ελλαδίτης πάντως παραμένει ο πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα με 12 γκολ, με τον Άλεξ να είναι στα 11.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X