ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλωνας: Ογκόλιθος και σκόρερ

Ο Βινίσιους έχει μεγάλη συνεισφορά και στο σκοράρισμα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ένα από τα βασικά «γρανάζια» της φετινής μηχανής του Απόλλωνα είναι αναμφισβήτητα ο Πάουλο Βινίσιους. Η παρουσία του Βραζιλιάνου δεσπόζει στο κέντρο της άμυνας των «κυανόλευκων» της Λεμεσού.

Μπορεί να μην φημίζεται για την ταχύτητα του όμως είναι ένας πολύπειρος ποδοσφαιριστής που γνωρίζει άριστα τη θέση του στόπερ. Έχει μεγάλο άλμα, εξαιρετικές τοποθετήσεις και σωστή αντίληψη του χώρου. Για κεντρικός αμυντικός έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και μπορεί να δημιουργεί παιχνίδι από πίσω, καθώς έχει υψηλό ποσοστό επιτυχίας στις μεταβιβάσεις.

Ο Βινίσιους έχει μεγάλη συνεισφορά και στο σκοράρισμα. Μέχρι στιγμής έχει πετύχει πέντε σημαντικότατα γκολ στο πρωτάθλημα που χάρισαν βαθμούς στον Απόλλωνα. Αν υπήρχε ξεχωριστό «χρυσό παπούτσι» για τους στόπερ, ο Βραζιλιάνος θα ήταν το πρώτο φαβορί για να το κατακτήσει. Έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ από όλους τους κεντρικούς αμυντικούς που αγωνίζονται στο φετινό πρωτάθλημα.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Βινίσιους υπόγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να ενεργοποιήσει το οψιόν ανανέωσης που διατηρεί ο Απόλλωνας για να τον κρατήσει στον Κολόσσι και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση