ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Στηρίξτε τον

Για να πετύχει, χρειάζεται να έχει τη στήριξη όλων ο Πάμπος Χριστοδούλου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και απευθύνεται καταρχήν στη διοίκηση της Ομόνοιας. Ο Αντώνης Τζιωνής και οι συνεργάτες του πρέπει να στηρίξουν τον Πάμπο Χριστοδούλου (και άρα την επιλογή τους) όχι με λόγια αλλά με πράξεις, προσφέροντάς του όλα τα απαραίτητα εφόδια με στόχο να περιοριστούν στο ελάχιστο οι πιθανότητες αποτυχίας.

Στήριξη σημαίνει και προστασία. Και η διοίκηση Αντώνη Τζιωνή οφείλει και να προστατεύσει τον νέο προπονητή της. Και δεν αναφερόμαστε τόσο στην επικοινωνιακή προστασία της εικόνας του Πάμπου Χριστοδούλου, από τις όποιες αντιδράσεις μπορεί να προκαλέσει η πρόσληψη του. Αλλά στην στήριξη-προστασία του έργου του.

Το πρώτο που οφείλουν να κάνουν είναι να στελεχώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα τα καίρια πόστα που έχουν άμεση σχέση με τον προγραμματισμό. Πρέπει να προχωρήσουν στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, όπως επίσης και στη δημιουργία ενός ισχυρού τμήματος σκάουτινγκ. Έτσι, θα γίνει και πιο εύκολο το έργο του Πάμπου σε θέματα προγραμματισμού και όχι μόνο.

Σαφώς και ο Κύπριος τεχνικός προτιμά να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε θέματα μετεγγραφών. Ωστόσο, με τη σωστή υποστήριξη και συντονισμό τα πράγματα μπορούν να γίνουν πιο απλά, να περιοριστεί το μέγεθος του ρίσκου και να ανοίξουν περισσότεροι μετεγγραφικοί ορίζοντες, πέραν αυτών που ήδη γνωρίζει ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό προτέρημα του 49χρονου τεχνικού είναι η δημιουργία καλών ομάδων έχοντας στα χέρια του περιορισμένο μπάτζετ. Η λογική λέει πως όσο πιο μεγάλο είναι το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, τόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχει ο Πάμπος Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του να χτίσουν μια δυνατή ομάδα η οποία θα είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει. Αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος. Ο μεγάλος… καημός των φίλων της Ομόνοιας.

Και μιας και ο λόγος για τον φίλους του «τριφυλλιού», ο Πάμπος Χριστοδούλου χρειάζεται στήριξη και από αυτούς και ειδικότερα από όλους όσοι δεν ήταν τόσο ζεστοί ή και ενάντια στην πρόσληψη του. Ο Κύπριος τεχνικός έκανε το πρώτο βήμα, στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης και στήριξης από όλους και πλέον η μπάλα είναι στα πόδια εκείνης της μικρής μερίδας (κυρίως των οργανωμένων) για να στηρίζει τον νέο προπονητή και κατ’ επέκταση της ομάδας τους. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.


*Τον Ανδρέα Βιολάρη μπορείτε να τον ακούτε καθημερινά στον ΣΠΟΡ FM 95,0, στην εκπομπή «Pressing» (14:00-16:00).

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση