ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:53
 

Απόλλων: Δεν το λες «καταστροφή»

Σίγουρα οι «κυανόλευκοι» θα έπρεπε να κερδίσουν χθες στην Αρένα, αλλά υπάρχει ακόμη δρόμος στο πρωτάθλημα

Newsroom 24sports

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Λάρνακα ο Απόλλωνας, στον εξ αναβολής αγώνα με την ΑΕΚ. Σίγουρα το 0-0 ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν ήθελε κανείς στην ομάδα, εάν του έλεγες να επιλέξει αυτό το σκορ πριν από το παιχνίδι.

Δεν χάθηκε τίποτα στην μάχη του τίτλου, φτάνει να γίνουν οι σωστές ενέργειες στην συνέχεια και η ομάδα να συνεχίσει με ηρεμία και πιο ενισχυμένη τον δρόμο της.

Ωστόσο, ένα ισόπαλο αποτέλεσμα σε εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, παρόλο που η ομάδα της Λάρνακας δεν βρίσκεται στην καλύτερη της κατάστασης δεν το λες «καταστροφή». Ο Απόλλωνας ήταν η ομάδα που είχε τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες στο παιχνίδι και θα μπορούσε να κερδίσει.

Όμως, τα πράγματα δεν σου εξελίσσονται πάντα όπως τα θέλεις και επιθυμείς. Το θέμα είναι να αξιολογείς σωστά την κατάσταση και να βλέπεις μπροστά. Πλέον, η απόσταση από την κορυφή είναι στους τέσσερις βαθμούς και υπάρχουν πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος.

Άρα, δεν χάθηκε τίποτα στην μάχη του τίτλου και τα πάντα μπορούν να διαφοροποιηθούν, φτάνει να γίνουν οι σωστές ενέργειες στην συνέχεια και η ομάδα να συνεχίσει με ηρεμία και πιο ενισχυμένη τον δρόμο της. Αυτό είναι το ζητούμενο αυτή την στιγμή.

Η επιστροφή του Σακέτι είναι πάρα πολύ σημαντική, καθώς από την στιγμή που ήταν έτοιμος να μπει στο γήπεδο σαν αλλαγή, τότε σημαίνει ότι ξεπέρασε εντελώς το πρόβλημα του και από το παιχνίδι με την Ομόνοια θα μπορεί να υπολογίζεται ακόμα και για βασικός.

Βέβαια, όλες οι επιστροφές είναι σημαντικές, γιατί θα αυξήσουν τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας, ενόψει της δύσκολης συνεχείας, όπου θα χρειαστούν όλοι. Βέβαια, το σημαντικό είναι οι μεταγραφές που θα έρθουν να μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω, αλλά και να φρεσκάρουν την ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Περιμένοντας την kolotoumba του Μπόρις Τζόνσον

«Κύριε Τζόνσον μπήκατε στην ΕΕ με στόχο τη διάλυσή της, τώρα σας παρακολουθούμε να αυτοδιαλύεστε. Ειλικρινά ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  16:10

Προεδρική ανησυχία για τις καταχρήσεις του ΓεΣΥ

«Εχω κάνει εισήγηση στο ευρωπαικό κοινοβούλιο να συγχρηματοδοτήσει το γενικο σχέδιο υγείας γιατι το ...»
Marios  |  15:18

Brexit: Εγκρίθηκε η συμφωνία, απορρίφθηκε το χρονοδιάγραμμα

«Τι άκουσα μόλις τώρα; Πάει κι αυτή η απειλή;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  21:48

Brexit: Εγκρίθηκε η συμφωνία, απορρίφθηκε το χρονοδιάγραμμα

«Ευτυχώς που ο Οκτώβρης δεν είναι λειψός και προσφέρει 31 μέρες, Βούρα κ Τσόνσον»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  21:42

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X