ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 08:58
 

Απόλλων: Έτοιμος να επιστρέψει

Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης προπονείται κανονικά τον τελευταίο μήνα, ενώ συμμετάσχει και στα οικογενειακά διτέρματα στο Κολόσσι

Έχει περάσει πάρα πολλά τα τελευταία δύο χρόνια, με τις δύο επεμβάσεις στους χιαστούς, αλλά δεν το έβαλε και κάτω, βάζοντας ένα τέλος στο ποδόσφαιρο. Ήθελε να επιστρέψει ξανά στο γήπεδο και να τελειώσει το ποδόσφαιρο με τον τρόπο που θέλει αυτός.

Σε ποια κατάσταση βρίσκεται και πόσο μπορεί να βοηθήσει τον Απόλλωνα αυτή την στιγμή, δεν το ξέρουμε.

Άλλωστε, όσοι γνωρίζουν καλά τον Κωνσταντίνο Μακρίδη, ξέρουν πόσο πεισματάρης είναι και ήταν βέβαιοι ότι θα τα παρατούσε τόσο εύκολα, παρόλο που έκανε πάρα πολλά στην καριέρα του. Όλο αυτό το διάστημα, δούλεψε πάρα πολύ σκληρά και είναι έτοιμος να επιστρέψει.

Τον τελευταίο μήνα προπονείται κανονικά και μάλιστα συμμετάσχει και στα οικογενειακά διτέρματα που γίνονται στο Κολόσσι. Βέβαια, ήθελε να είναι απόλυτα έτοιμος για να επιστρέψει στην αποστολή της ομάδας και κατ’ επέκταση στην ενεργό δράση.

Σε ποια κατάσταση βρίσκεται και πόσο μπορεί να βοηθήσει τον Απόλλωνα αυτή την στιγμή, δεν το ξέρουμε. Μόνο αυτοί που βρίσκονται καθημερινά στο Κολόσσι το γνωρίζουν και περισσότερο ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Πάντως, τα παιχνίδια που ακολουθούν με τον Εθνικό και τον Οθέλλο για το κύπελλο, προσφέρονται για να επιστρέψει στην ενεργό δράση, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής για κάποια λεπτά.

Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος αγώνας του Μακρίδη, ήταν στις 26 Απριλίου 2017, όταν έπαιξε για 13 λεπτά στο παιχνίδι κυπέλλου με την Ανόρθωση. Μάλιστα, είχε σκοράρει το πέμπτο γκολ του Απόλλωνα, σε εκείνο το εντυπωσιακό 6-0, που έμεινε στην ιστορία.

Διαβάζονται σήμερα

Σχόλια αναγνωστών

Καδής: Δεν έχουμε περιθώριο για διαμάχες στο χαλλούμι

«Ούτε περιθώριο για ανοχή της ανεπάρκειας έχουμε!!!»
Ai Em  |  11:39

Τέλος Ιανουαρίου τα νεότερα για την J&P Overseas

«Den ntreponte oi dio oikogenies (ioanou kai paraskevaide) na exoun ton kosmo tous tis TEN GROUP SERVICES ...»
APLIROTOS IPALLILOS KSA  |  22:15

Ολοκληρώθηκαν οι δημόσιες ακροάσεις της Ερευνητικής για το Συνεργατισμό

«Αγαπητοί Επίτροποι, ετοιμαστείτε για το Εύγε ή για το Γιουχάϊσμα!!! »
ΑΚΑ  |  12:26

Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός του 2019

«ΑΚΕΛ, ΕΔΕΚ, Συμμαχία Πολιτών, Οικολόγοι, ΕΛΑΜ: οι ατυχήσαντες!»
ΑΚΑ  |  11:28

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση