ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:12
 

Απόλλων: Ο… αχάπαρος που έγινε παικταράς

Ο Έκτορ Γιούστε με την παρουσία του έχει κλείσει αρκετά στόματα

Newsroom 24sports

Ο Απόλλωνας έδωσε μέχρι στιγμής πέντε επίσημα παιχνίδια και κατάφερε να πετύχει τέσσερις νίκες και να χάσει στην Λιθουανία στις καθυστερήσεις την αναμέτρησης, σε εκείνο το περίεργο παιχνίδι με τις κακές καιρικές συνθήκες.

Σε αυτά τα πέντε παιχνίδια ο Απόλλωνας έχει σταθερή βελτίωση στην απόδοση του και παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται καλύτερος. Αυτό είναι λογικό να συμβαίνει, καθώς βρισκόμαστε στις αρχές της σεζόν.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι όταν θα κάνει μία άσχημη εμφάνιση θα αρχίσει πάλι η ισοπεδωτική κριτική.

Ωστόσο, ένας παίκτης που ξεκίνησε πολύ καλά από την αρχή της σεζόν και ουσιαστικά συνεχίζει από ‘κει που έμεινε πέρσι είναι ο Έκτορ Γιούστε. Ο Ισπανός αμυντικός ξεχωρίζει σε κάθε παιχνίδι του Απόλλωνα και η συμβολή του στις νίκες είναι καταλυτική.

Είναι αλάνθαστος στα αμυντικά του καθήκοντα, πετύχει τα δύο γκολ κόντρα στους Λιθουανούς, ενώ είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ στην Βοσνία. Τι άλλο να θέλεις από ένα αμυντικό; Και η πλάκα είναι ότι ακόμη αμφισβητείτε από ορισμένους φίλους του Απόλλωνα.

Πέρσι ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες του Απόλλωνα και έκλεισε την χρονιά με έξι γκολ. Σίγουρα, δεν ξεκίνησε καλά, αλλά ήταν λογικό να ήθελε τον χρόνο του για να προσαρμοστεί στις συνθήκες ενός νέου πρωταθλήματος.

Και δυστυχώς στην Κύπρο μάθαμε να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή, χωρίς να του δώσουμε χρόνο. Τι δεν έχει ακούσει ο Γιούστε πέρσι. Αχάπαρο τον ανέβαζαν, αχάπαρο τον κατέβαζαν.

Έλα τώρα όμως που πέρασε ένα χρόνος ο αχάπαρος έγινε παικταράς. Αλλά, το αστείο της υπόθεσης είναι ότι όταν θα κάνει μία άσχημη εμφάνιση θα αρχίσει πάλι η ισοπεδωτική κριτική. Δεν πάει έτσι όμως. Συνολικά θα το πρέπει να το βλέπεις, γιατί είναι άνθρωποι κι αυτοί και δικαιούται κάποιες κακές μέρες.

Και αν βάλεις την συνολική παρουσία του Γιούστε, από τον καιρό που ήρθε στην ομάδα, ένα μόνο συμπέρασμα βγάζεις, ότι είναι εξαιρετικός αμυντικός για τα δεδομένα της χώρας μας και του πρωταθλήματος μας.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Επαναφέρεται ο συνδικαλιστικός χρόνος στις εκπαιδευτικές οργανώσεις

«....και εσυ ζοπποβορτε κυπριακε λαε πληρωνε φορους!!!»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:43

Επαναφέρεται ο συνδικαλιστικός χρόνος στις εκπαιδευτικές οργανώσεις

«Κυβερνητικές αποφάσεις για την παιδεία. (Μένει να τις αποδεχτούν οι οργανώσεις των εκπαιδευτικών) 1. ...»
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  |  20:37

Αίτημα για εποπτεία του αποφυλακισθέντα παιδεραστή

«Tώρα που την έπαθε η κυβέρνηση ......»
knak  |  17:49

Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους Mig-31

«Λαλεις να εξηασαν να κλεισουν το ταγκι της πεζηνας;»
Παρης  |  16:59

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση