ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 21:42
 

Απόλλων: Πάνε για μεταγραφές από το πάνω ράφι

Οι αποχωρήσεις των Γιάκολις, Ζάντερ και Άλεφ κάνουν επιτακτική την ανάγκη για απόκτηση ποιοτικών ενδεκαδάτων ποδοσφαιριστών

Newsroom 24sports

Εντείνονται οι διεργασίες στο στρατόπεδο του Απόλλωνα για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε μεταγραφές από το πάνω ράφι για να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο στην ομάδα, προκειμένου να παρουσιαστεί πιο ισχυρός ο Απόλλωνας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Νίκος Κίρζης και Σωφρόνης Αυγουστή βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία

Οι αποχωρήσεις των Γιάκολις, Ζάντερ και Άλεφ κάνουν επιτακτική την ανάγκη για απόκτηση ποιοτικών ενδεκαδάτων ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα της Λεμεσού.

Ο Απόλλωνας αναμένεται να κινηθεί για απόκτηση αμυντικού μέσου ανεξάρτητα με την επιστροφή του Χάμπου Κυριάκου, ο οποίος αναμένεται να ακολουθήσει κανονικά την ομάδα της Λεμεσού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Νίκος Κίρζης και Σωφρόνης Αυγουστή βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία και σχεδιάζουν από κοινού τον Απόλλωνα της νέας χρονιάς, στοχεύοντας στη δημιουργία μιας πανίσχυρης ομάδας που θα χτυπήσει όλους τους εγχώριους τίτλους και θα έχει μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Υπάρχει ένας πολύ καλός κορμός στον Απόλλωνα. Αυτό που χρειάζεται η ομάδα της Λεμεσού είναι μερικές ποιοτικές προσθήκες που θα ανεβάσουν ακόμη πιο ψηλά το επίπεδο. Ο διοικητικός ηγέτης των «γαλάζιων» αναμένεται να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες του Σωφρόνη Αυγουστή, δίνοντας του όλα τα εφόδια που χρειάζεται για να φτιάξει μια δυνατή ομάδα που θα μπορεί να αντέξει σε διπλό και τριπλό ταμπλό.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Τα πάνω κάτω στο ΔΣ της Cyta από γνωμάτευση του Γ. Εισαγγελέα

«Ο καλύτερος κουγκάς της κυβέρνησης!!! Καλλύτερο εν θέλει!!! Aκούεις τον και σβήνεις την τηλεόραση!!! ...»
knak  |  20:48

#PoliticsBlog Οι εμετοί, τα ξερατά και πιθανές θεραπείες

«η τάση προς εμετό μπορεί να προκλήθηκε απο το βούρκο στον οποίο κυλιέται ο Γενικός Εισαγγελέας »
leoegotora  |  12:54

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση