ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Τι σημαίνει Πάπου Γκόμεζ

Μια απουσία σαφώς και δεν μπορεί να αποτελεί καταδίκη της προοπτικής μιας ομάδας για να πετύχει πράγματα, αλλά δεδομένα δεν είναι η επίδραση όλων των παικτών σε μια ομάδα ίδια. Για την Αταλάντα αν έπρεπε να διαλέξουμε έναν, θα λέγαμε χωρίς δεύτερη σκέψη τον Πάπου Γκόμες ως τον κορυφαίο και αυτός θα λείπει από το ΓΣΠ.

Συγκεκριμένα έβαλε 16 και έδωσε ασσίστ σε άλλα 10. Ο δεύτερος στη λίστα ήταν ο Αντρέα Κόντι, πήρε μεταγραφή στη Μίλαν, που είχε εμπλοκή ακριβώς στα μισά

Ο Γκόμες έκανε πραγματικά απίθανή σεζόν πέρσι και ήταν μια από τις βασικές αιτίες που οι «Μπεργκαμέσκι» εξασφάλισαν ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά και ο ίδιος κλήση από τον Χόρχε Σαμπαόλι για την Εθνική Αργεντινής.

Πέρσι η Αταλάντα στην πορεία της προς την τέταρτη θέση της Σέριε Α σκόραρε 62 γκολ στους 38 αγώνες. Σε 37 από αυτούς ήταν στο γήπεδο ο Πάπου και είχε άμεση εμπλοκή σε 26 από αυτά τα γκολ ή ποσοστό 25.8%! Συγκεκριμένα έβαλε 16 και έδωσε ασσίστ σε άλλα 10. Ο δεύτερος στη λίστα ήταν ο Αντρέα Κόντι, πήρε μεταγραφή στη Μίλαν, που είχε εμπλοκή ακριβώς στα μισά (13)!

Φέτος ξεκίνησε με παρόμοια φορά τη σεζόν, που είναι όμως δυσκολότερη αφού από τη μια την περιμένουν πλέον την Αταλάντα ενώ έχει και διπλές υποχρεώσεις. Μετρά εννιά συμμετοχές στο πρωτάθλημα και εφτά γκολ στα οποία είχε εμπλοκή. Η Αταλάντα έβαλε 18 γκολ ως τώρα με το ποσοστό εμπλοκής του να είναι στο 38.8%.

Στο Europa σκόραρε δυο από τα εφτά γκολ της ομάδας του στους τρεις αγώνες. Μόνο μέσα από τους αριθμούς, αντιλαμβάνεται κανένας πόσο παιχνίδι μαζεύει πάνω του για την ομάδα του Γκασπερίνι ο Πάπου αλλά και πόσο αποτελεσματικός είναι. Από τους παίκτες που δε θέλεις να σου λείπουν σίγουρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το σοκ του Κακουργιοδικείου και οι χαμένοι νέοι ψηφοφόροι...

«Να μην διερωτάσαι φίλε μου. Όταν ο κ. Γενικός θέλει πετυχαίνει καταδίκες-Ίδε περίπτωση Ρίκκου»
Κώστας  |  09:52

#PoliticsBlog Το σοκ του Κακουργιοδικείου και οι χαμένοι νέοι ψηφοφόροι...

«Γιατί ο κ. Γενικός δεν επικεντρώθηκε σε πιο σημαντικά και εύκολο να αποδειχτούν θέματα, όπως μ’ αυτούς ...»
Διερωτώμενος  |  09:38

Σύσκεψη στο Τσίρειο: Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο

«Οπως και στο παρελθόν,τίποτε δεν θα γίνει γιατί απλούστατα δεν θέλουμε να γίνει. »
δημος  |  13:35

Σύσκεψη στο Τσίρειο: Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο

«Ο καλύτερος τρόπος να διώξουμε τους εγκληματίες από το υγιή φίλαθλο κόσμο είναι να εφαρμόσουμε τα τεχνικά ...»
serafim kykotis  |  13:35

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση