ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:16
 

Απόλλων: Το μεταγραφικό πλάνο

Οι σκέψεις που κάνουν για την ενίσχυση οι «κυανόλευκοι»

Newsroom 24sports

Βρισκόμαστε 20 μέρες περίπου πριν από την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και όλες οι ομάδες έχουν αρχίσει να σκέφτονται το θέμα ενίσχυσης. Στον Απόλλωνα η αλήθεια είναι ότι πάντοτε κοιτάζουν στην αγορά για παίκτες, έτσι ώστε να έχουν έτοιμη μία λίστα με επιλογές.

Αυτή την στιγμή η σκέψη είναι για απόκτηση κεντρικού αμυντικού και μέσου. Σε αυτές τις θέσεις ψάχνουν περισσότερο αυτή την στιγμή, λόγω και των τραυματισμών του Γιούστε και του Σακέτι.

Με τα δεδομένα αυτής της στιγμής θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι «κυανόλευκοι» θα κάνουν κάποιες κινήσεις, έτσι ώστε να καλυφτούν κάποια κενά που έχουν παρουσιαστεί, αλλά και η ομάδα να είναι πιο γεμάτη για την συνέχεια.

Εδώ και καιρό, στον Απόλλωνα κοίταζαν στην αγορά για παίκτες που αγωνίζονταν στο κέντρο άμυνα, στην μεσαία γραμμή, στα άκρα της επίθεσης, αλλά και αριστερό μπακ. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έφερναν τέσσερις παίκτες στις συγκεκριμένες θέσεις.

Απλά, κοιτάζουν στην αγορά για τις συγκεκριμένες θέσεις, καθώς υπάρχουν κάποια ερωτηματικά στην ομάδα και θέλουν να είναι πάντα έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για να ενεργήσουν.

Ερωτηματικά, όπως η κατάσταση του Γιούστε, οι συχνοί τραυματισμοί του Μπρου, αλλά και το γεγονός ότι ο Σουμά δεν πρόσφερε ακόμα αυτά που περίμεναν. Βέβαια, ο Αφρικανός, τόσο με την Λάτσιο, όσο και με την Ένωση που αγωνίστηκε ήταν καλός.

Πλέον, έχει προκύψει και ο τραυματισμός του Σακέτι, που είναι ακόμη ένας προβληματισμός. Επιπλέον, υπάρχει πάντα και το σκεπτικό να θέλεις να βελτιώσεις την ομάδα σου μέσα από κάποια κίνηση που θα κάνεις.

Αυτή την στιγμή η σκέψη είναι για απόκτηση κεντρικού αμυντικού και μέσου. Σε αυτές τις θέσεις ψάχνουν περισσότερο αυτή την στιγμή, λόγω και των τραυματισμών του Γιούστε και του Σακέτι. Για τις υπόλοιπες θέσεις θα ξεκαθαρίσει αργότερα, αλλά το ψάξιμο δεν θα σταματήσει.

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Η εργοδότηση πρώην κρατικών αξιωματούχων στον ιδιωτικό τομέα στην Επ. Θεσμών

«Οι βουλευτές που υποβάλλουν προτάσεις νόμου, προβαίνουν σε δημόσια διαβούλευση;»
YiannakisKosti  |  16:38

Έξυπνο τουριστικό κράτος η Κύπρος σε επτά βήματα

«Ωραία! Να προσθέσουμε ακόμα ένα πανεπιστήμιο πέραν του ΤΕΠΑΚ που θα βγάζει διευθυντές ξενοδοχείων και ...»
YiannakisKosti  |  15:26

Συνελήφθησαν τρείς φρουροί ασφαλείας ιδιωτικής εταιρείας στο αεροδρόμιο Λάρνακας

«Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να συγχαρω για την έγκαιρη ΦΤΩΧΗ πληροφόρησή και ενημέρωση των γεγονότων. Η ...»
Christos  |  21:55

Συνελήφθησαν τρείς φρουροί ασφαλείας ιδιωτικής εταιρείας στο αεροδρόμιο Λάρνακας

«Συνελήφθηκαν τρία άτομα φρουροί ασφαλείας ιδιωτικής εταιρείας στο αεροδρόμιο Λάρνακας ΚΥΠΕ - Φανίτσα ...»
C.IOANNIDIS  |  21:52

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

Από τον τελικό κυπέλλου στις 24/05/17 όπου ο Απόλλωνας κέρδισε με 1-0 με γκολ του Βινίσιους

Απόλλων: Σωφρόνης Vs ΑΠΟΕΛ

Τι κάνει ο Κύπριος τεχνικός με αντίπαλο την ομάδα της Λευκωσίας, από την μέρα που ανέλαβε τους «κυανόλευκους» της Λεμεσού ...
Newsroom 24sports
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
Απόλλων: Με δέλεαρ το +4

Απόλλων: Με δέλεαρ το +4

Οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού έχουν απέναντι τους τον ΑΠΟΕΛ μέσα στην έδρα τους και μια μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγουν στη βαθμολογία ...
Newsroom 24sports
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
X