ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:08
 

Καμία πίεση για Βινίσιους

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Στον Απόλλωνα έχουν παραδεχτεί χθες ότι υπάρχει ενδεχόμενο να φύγει από την ομάδα ο Βινίσιους. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, ζητά περίπου 60 χιλιάδες ευρώ αύξηση και επιπλέον ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο.

Οι κυπελλούχοι τονίζουν ότι έκαναν την ανανέωση με τον ποδοσφαιριστή, με βάση την συμφωνία που έγινε από πέρσι, που ήδη προνοούσε κάποια αύξηση στις απολαβές του. Έτσι, από την στιγμή που υπάρχει συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο, στον Απόλλωνα δεν έχουν καμία πίεση.

Οι πληροφορίες πάντως λένε ότι υπάρχει ομάδα στην Ρουμανία και την Τουρκία που θέλουν τον παίκτη και είναι διατεθειμένες να πληρώσουν.

Έχουν αναφέρει στον ποδοσφαιριστή ότι εάν θέλει να φύγει, τότε μπορεί να πάει όπου θέλει, φτάνει η ομάδα να ικανοποιηθεί οικονομικά. Οι απαιτήσεις του Απόλλωνα είναι γύρω στις 60-70 χιλιάδες ευρώ.

Εάν έρθει ομάδα που θα δίνει αυτό το ποσό, τότε θα δώσουν την συγκατάθεση τους. Οι πληροφορίες πάντως λένε ότι υπάρχει ομάδα στην Ρουμανία και την Τουρκία που θέλουν τον παίκτη και είναι διατεθειμένες να πληρώσουν.

Συνεπώς, στον Απόλλωνα περιμένουν τις εξελίξεις και ταυτόχρονα βγήκαν στην αγορά και ψάχνουν αμυντικό για να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που φύγει από την ομάδα ο Βραζιλιάνος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Σχόλια αναγνωστών

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Τα πάνω κάτω στο ΔΣ της Cyta από γνωμάτευση του Γ. Εισαγγελέα

«Ο καλύτερος κουγκάς της κυβέρνησης!!! Καλλύτερο εν θέλει!!! Aκούεις τον και σβήνεις την τηλεόραση!!! ...»
knak  |  20:48

#PoliticsBlog Οι εμετοί, τα ξερατά και πιθανές θεραπείες

«η τάση προς εμετό μπορεί να προκλήθηκε απο το βούρκο στον οποίο κυλιέται ο Γενικός Εισαγγελέας »
leoegotora  |  12:54

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση