ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Άρης - Πάφος fc 0-0: Είχαν από ένα ημίχρονο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση που έγινε στο Τσίρειο ανάμεσα στον Άρη και την Πάφο. Οι δυο ομάδες έμειναν στη λευκή ισοπαλία. Ο Άρης ήταν καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο όμως το 2ο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην Πάφο.

Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ. Από την άλλη, η Πάφος fc δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την εστία του Νουρεντινόσκι. Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι καταγράφηκε στο 9ο λεπτό. Ο Πρεντέσκου έκανε ένα φοβερό ανάποδο ψαλίδι όμως η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Αλαμπί και κατέληξε κόρνερ. Στο 15’ ο Κύπρου εκμεταλλεύτηκε το λάθος των παικτών της Πάφου και βρέθηκε απέναντι από τον Κοδίνα όμως το πλασέ που επιχείρησε ήταν αδύναμο. Στο 27’ ο Ισπανός τερματοφύλακας της Πάφου απογειώθηκε και απόκρουσε θεαματικά το δυνατό σουτ του Πρεντέσκου. Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν καλύτερος. Η Πάφος ανέβασε στροφές στην επανάληψη και έλεγχε το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν αρχικά στο 51΄με μια δυνατή κεφαλιά του Αλαμπί μετά από κόρνερ του Άλμπα. Στο 65΄ο Μάτσι έπιασε μια επικίνδυνη κεφαλιά όμως ο Θεοφίλου έβαλε το πόδι και κόντραρε τη μπάλα.
Ο Άρης έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 71ο λεπτό. Ο Μπόνιφεϊς πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Αουρέλιο όμως η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Κοδίνα. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 78’ και στο 90’ με σουτ των Μάτσι και Οκόγιε όμως ο Νουρεντινόσκι βγήκε νικητής και στις δυο περιπτώσεις. Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Άρης: Νουρεντινόσκι, Χριστοφόρου, Θεοφίλου, Οζίας, Ευσταθίου, Χαραλάμπους (10’ Κυριάκου), Αουρέλιο, Κύπρου, Μαραγκουδάκης, Πρεντέσκου (82’ Μποργκ), Ράνος (63’ Μπόνιφεϊς).

Πάφος: Κοδίνα, Γκόμες, Αλαμπί, Ματούκου, Ιωάννου, Νταμάχου (54’ Οκόγιε), Γκργκετς, Κχμαλάτζε, Άλμπα, Μάτσι (82’ Δημοσθένους), Ντε Μέλο (75’ Αγιβί).

Κίτρινες κάρτες: Κυριάκου (2η), Θεοφίλου (2η) / Κοδίνα, Ιωάννου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Άρης: Τελευταία Ενημέρωση

«Καθάρισαν» γρήγορα, αφήνοντας εκτός την Ανόρθωση και θέλουν το πρώτο τους κύπελλο στον Άρη
24sports.com.cy
 |  ΑΡΗΣ