ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δόξα - Αναγέννηση 2-1: Ανοιχτή η πρόκριση

Η Αναγέννηση βελτιώθηκε στην επανάληψη και πέτυχε το εκτός έδρας γκολ που έψαχνε

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ελαφρύ προβάδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου απόκτησε η Δόξα, καθώς νίκησε με 2-1 τη Δόξα στο Μακάρειο. Ο επαναληπτικός θα γίνει στο «Τάσσος Μάρκου» σε μια βδομάδα.

Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ των Λεονάρντο και Κορομινάς. Η Αναγέννηση βελτιώθηκε στην επανάληψη, πέτυχε το εκτός έδρας γκολ που έψαχνε με τον Βέσλεμ και θα κυνηγήσει την ανατροπή στον επαναληπτικό.

Η Δόξα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να επιβάλει το δικό της ρυθμό. Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη είχε την κατοχή της μπάλας και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από την Αναγέννηση. Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι καταγράφηκε μόλις στο 6ο λεπτό για λογαριασμό των γηπεδούχων. Ο Ευθυμίου απόκρουσε τη μπάλα πάνω στη γραμμή και έσωσε την ομάδα του από βέβαια παραβίαση, στερώντας το γκολ από τον Φοφανά.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 23ο λεπτό με ένα πλασέ του Κάστρο το οποίο απόκρουσε ο Μάστρου. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 38ο λεπτό με ένα σουτ του Λεονάρντο μέσα από περιοχή. Η μπάλα χτύπησε στα πόδια του Φουρτάδο πριν καταλήξει στα δίχτυα, ξεγελώντας τον Μάστρου.

Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 72ο λεπτό μετά από ένα ολέθριο λάθος του Μάστρου. Ο Λεονάρντο έπιασε ένα χλιαρό σουτ, ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης έδειχνε να ελέγχει τη φάση όμως του έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια, δίνοντας την ευκαιρία στον Κορομινάς να πετύχει το εύκολο γκολ της καριέρας του. Η Αναγέννηση έψαξε το γκολ στα εναπομείναντα λεπτά και κατάφερε να το πετύχει στο 86’ με το Βέσλεμ μετά από μια άστοχη έξοδο του Χατζηφραγκίσκου. Το 2-1 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γκολ: 38’ Λεονάρντο, 72’ Κορομινάς – 86’ Βέσλεμ

Δόξα: Χατζηφραγκίσκου, Ρούντι, Ρεδόνδο, Κάστρο (61’ Παουλίνιο), Γουίλσον, Μπραούλιο (68’ Κορομινάς), Αρετάς, Λεονάρντο, Φοφανά, Ανδρέου, Πουτζιουρής.

Αναγέννηση: Μάστρου, Φωτίου, Ευθυμίου, Ντιαλό, Αναστασίου, Βλασόπουλος, Χριστοδούλου, Γουέσλεμ, Σωτηρίου, Φουρτάδο (41’ Κολάνης), Ρίβας (78’ Ράτκοβιτς).

Κίτρινες κάρτες: Σωτηρίου, Ευθυμίου

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Δόξα: Τελευταία Ενημέρωση

Σπουδαίο διπλό για τη Δόξα στο Παραλίμνι, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες της για αποφυγή του υποβιβασμού
24sports.com.cy
 |  ΔΟΞΑ