ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέα Σαλαμίνα - Δόξα 1-3: Διπλό και βαθιά ανάσα

Οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Πουρσαϊτίδη ευτύχησαν να σκοράρουν στις δύο επιθέσεις τους

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με γκολ των Μπραούλιο και Σεράν Πόλο, η Δόξα έβαλε στο σακούλι το τρίτο φετινό τρίποντο, περνώντας με επιτυχία από το «DIMCO Αμμόχωστος». Οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Πουρσαϊτίδη ευτύχησαν να σκοράρουν στις δύο πρώτες επιθετικές  τους απόπειρες και να βάλουν γερές βάσεις διπλού από το 25ο λεπτό του αγώνα. Η ομάδα της Κατοκοπίας βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα περισσότερες από δύο φορές γοα μόλις δεύτερη φορά στο φετινό μαραθώνιο, πραγματοποιώντας μιαν άκρως ουσιαστική εμφάνιση που της επιτρέπει να αισιοδοξεί τουλάχιστον για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι πλήρωσαν το νωθρό ξεκίνημα στην αναμέτρηση και ουσιαστικά πριν προλάβουν να οργανωθούν, βρέθηκαν με δύο γκολ στην πλάτη στην ανάπαυλα. Οι εμβληματικές φυσιογνωμίες των Βεσελόφσκι και Σκοπελίτη δεν αντικαταστάθηκαν από τους Μιχαήλ και Ντουντού, με αποτέλεσμα τα πολλά λάθη στο μεσοαμυντικό κομμάτι που στοίχησαν. Έδειξαν δε δυσκολία στην τελική προσπάθεια για τρίτη φορά στους τελευταίους τέσσερις αγώνες, βλέποντας τα όνειρα για εξάδα να ξεθωριάζουν. Το μόνο που κατάφεραν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-3 σε χρόνους καθυστέρησης με κεφαλιά του Γκράσι.

Νέα Σαλαμίνα: Μιχαήλ, Τσίνα, Γκράσι, Εγγλέζου (61' Κωνσταντίνου), Κούσουλος (71' Κολοκούδιας), Τσαμπούρης, Μπεμπέ, Ντουντού, Τζούρτζουριτς, Μακρίεφ, Μάτσι (46' Μπριτζίτο)

Δόξα: Νέγκρι, Σάντσες (85' Γκόμες), Ρεδόνδο, Μπραούλιο, Κορομίνας, Λεονάρντο, Φοφανά (63' Εντμάρ), Ενιφούλ, Σεράν, Πουτζουρής, Γκουλόν (46΄Ρούντι)

Κίτρινες κάρτες: Γκράσι (6η), Εγγλέζου/Ενινφούλ (6η)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Δόξα: Τελευταία Ενημέρωση

Σπουδαίο διπλό για τη Δόξα στο Παραλίμνι, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες της για αποφυγή του υποβιβασμού
24sports.com.cy
 |  ΔΟΞΑ