ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δόξα-Ερμής 2-1: Έμεινε ζωντανή

Στο -4 από τον Άρη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μεγάλη νίκη της Δόξας επί του Ερμή με 2-1 με ανατροπή στο σκορ. Σεράν και Μπραούλιο οι σκόρερ της ομάδας της Κατωκοπιάς. Ο Μασίνουα το γκολ των «φτεροπόδαρων» που προηγήθηκαν. Στους 23 βαθμούς η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη που έμεινε ζωντανή στην μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Αναγνωριστικά άρχισε ο αγώνας στο Μακάρειο. Η Δόξα είχε την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά, επιδιώκοντας το γρήγορο γκολ. Με την πρώτη του ευκαιρία, ο Ερμής σκόραρε στο 11’. Ο Μασίνουα έφυγε μόνος μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Δόξας και πλάσαρε εύστοχα τον Νέγκρι για το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Σεράν Πόλο από φάουλ του Γκόμες. Στο 21’, η Δόξα είχε ευκαιρία με σουτ του Γκόμες που απέκρουσε δύσκολα ο Παναγή. Ο Ερμής «απάντησε» λίγο αργότερα με γυριστό του Αλεξίου, που έφυγε παράλληλα από το τέρμα του Νέγκρι. Με τη συμπλήρωση του μισαώρου, ο Γκόμες είχε ένα καλό σουτ, που απομάκρυνε δύσκολα ο Παναγή σε κόρνερ. Στη συνέχεια, ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν πολύ καλός με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το προβάδισμα στο σκορ. Καλύτερη στιγμή σ’ αυτό το διάστημα ήταν το σουτ του Κορομίνας που έφυγε άουτ στο 40’. Στο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μαρτίνιουκ είχε ένα πολύ καλό σουτ που απέκρουσε δύσκολα ο Νέγκρι σε κόρνερ. Το πρώτο ημίχρονο, ως εκ τούτου, ολοκληρώθηκε ισόπαλο σ’ ένα ματς με αρκετές ευκαιρίες και καλό ρυθμό μέχρι στιγμής.

Η επανάληψη άρχισε με τoν Ερμή να χάνει μοναδική ευκαιρία με τον Λίλλη στο 58'. Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός του Ερμή έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πήγε άουτ από την εστία του Νέγκρι. Στο 61’, η Δόξα πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Μπραούλιο. Ο Κορομίνας έφυγε μόνος και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Μπραούλιο, ο οποίος πέτυχε το 2-1. Ένα λεπτό αργότερα, ο Κορομίνας  είχε τεράστια ευκαιρία με το σουτ του να πηγαίνει άουτ. Στο 65’, ο Παναγή «νίκησε» τον Κορομίνας και έστειλε την μπάλα σε κόρνερ σε ανεπανάληπτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Στο 77’, ο Ερμής έχασε ανεπανάληπτη διπλή ευκαιρία με Αλεξίου και Μασίνουα να ισοφαρίσει. Στο 82’, ο Γκόμες νικήθηκε και πάλι από τον Παναγή σε τετ α τετ. Το τέλος του αγώνα βρήκε την Δόξα νικήτρια και δικαιούται να ελπίζει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι συνθέσεις:

Δόξα: Νέγκρι, Παουλίνιο, Πόλο, Ρεδόνδο, Γκόμες, Μπραούλιο (90+1' Κάστρο), Κορομίνας, Φοφανά, Λεονάρντο, Πουτζιουρής (80' Ρούντι), Γκουλόν ( 68' Ενινφούλ)

Ερμής: Παναγή, Ντε Μέλο (49' Λίλλης), Αρτάμπε, Μαρτίνιουκ, Κέζος, Χριστόφ (50' Ψάλτης), Αντωνίου, Χατζηδημητρίου (72' Ντε Βρίες), Αλεξίου, Μπάουμαν, Μασίνουα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Δόξα: Τελευταία Ενημέρωση

Σπουδαίο διπλό για τη Δόξα στο Παραλίμνι, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες της για αποφυγή του υποβιβασμού
24sports.com.cy
 |  ΔΟΞΑ