ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εθνικός - Πάφος fc 1-1: Συμβιβασμός στο Δασάκι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Εθνικός και Πάφος συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία με 1-1 στο «Δασάκι» σε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και είχαν τις ευκαιρίες για να «καθαρίσουν» το παιχνίδι.

Στην επανάληψη είδαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με τις δυο ομάδες να ψάχνουν ένα δεύτερο γκολ, κάτι που δεν πέτυχαν. Κορυφαίος παίκτης του αγώνα ήταν ο Ζόρντι Κοδίνα ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Εθνικός κυριάρχησε πλήρως και έκλεισε την Πάφο στα καρέ της. Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι με σουτ του Πιντσέλι στο 7ο λεπτό όμως ο Κοδίνα έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Πιντσέλι και πάλι, προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Κοδίνα όμως ο Ισπανός έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ. Στο 17ο λεπτό ο Κοδίνα έκανε νέα απόκρουση σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πιντσέλι.

Στο 25ο λεπτό ο Λούκας Σωτηρίου έδωσε πέναλτι για τον Εθνικό σε χέρι του Μαντούκου. Ο ποδοσφαιριστής της Πάφου είχε το χέρι του «κολλημένο» στο κορμί του και δεν έπρεπε να δοθεί το πέναλτι. Ο Πιντσέλι ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Πάφος ανέβασε την απόδοση της στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι προειδοποίησαν αρχικά στο 34’ με μια άστοχη κεφαλιά του Γκρίκετς. Στο 39ο λεπτό ο Μάατσι έφερε το παιχνίδι στα ίσα με μια όμορφη κεφαλιά μετά από σέντρα του Άλμπα. Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

Οι δυο ομάδες μπήκαν με διάθεση στην επανάληψη και προσπάθησαν να πετύχουν ένα 2ο γκολ. Στο 49’ η Πάφος απείλησε με ένα σουτ του Γκόμεζ όμως ο Μπογκαντίνοφ μάζεψε σταθερά. Στο 50ο λεπτό ο Πιντσέλι προσπάθησε να νικήσει τον Κοδίνα με ένα δυνατό σουτ όμως ο Ισπανός έπεσε στη γωνία του και απόκρουσε τη μπάλα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κότο Παγές έκανε ένα δυνατό σουτ όμως ο Κοδίνα δήλωσε παρών για άλλη μια φορά. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντάσε ένα 2ο γκολ στο 68ο λεπτό το σουτ του Νταμάχου έφυγε εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Μπογκαντίνοφ. Οι δυο ομάδες κυνήγησαν ένα 2ο γκολ όμως το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Εθνικός: Μπογκαντίνοφ, Ιάκομπ, Πιντσέλι, Αράμπαλ, Παγιές, Ντε Βρίσε, Γκριγκαλασβίλι (71’ Χατζηβασίλης), Πράκερ (82’ Πουτζιουρής), Ηλία (57’ Κοζοκνεάν), Κυριάκου, Μιράντα.

Πάφος fc: Κοδίνα, Νταμάχου, Γκόμεζ, Άλμπα (56’ Οκόγιε), Μαντούκου, Μάατσι, Ιωάννου, Γκρίγκετς, Κχμαλάτζε, Ντε Μέλο (79’ Δημοσθένους), Αγιβί.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Εθνικός Άχνας: Τελευταία Ενημέρωση