ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εθνικός - ΑΕΖ 3-1: «Καθάρισε» σε εννιά λεπτά

Δυο γκολ πέτυχε ο Κατσιαράβα ο οποίος έφτασε αισίως τα οκτώ και ένα ο Χατζηβασίλης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Εθνικός «καλωσόρισε» την ΑΕΖ στο Δασάκι πετυχαίνοντας τρία γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο, τα οποία ήταν αρκετά για να χαρίσουν το τρίποντο στην ομάδα της Άχνας.

Η ομάδα του Ιβανάουσκας επικράτησε με 3-1 της ΑΕΖ και πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη της νίκη στο πρωτάθλημα. Δυο γκολ πέτυχε ο Κατσιαράβα ο οποίος έφτασε αισίως τα οκτώ και ένα ο Χατζηβασίλης. Για την ΑΕΖ σκόραρε ο Βιγιαφάνιες.

Ο Εθνικός μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι και πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, καθώς σκόραρε τρία γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα παιδαριώδη λάθη στην άμυνα της ΑΕΖ και έκαναν πάρτι. Στο 4’ ο Κατσιαράβα άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ. Ο Ενέσκου βρήκε όμορφα τον Γεωργιανό μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος απελευθερώθηκε από τα μαρκαρίσματα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ένα υποδειγματικό πλασέ.

Δυο λεπτά αργότερα ο Εθνικός πέτυχε και δεύτερο γκολ με δράστη και πάλι των Κατσιαράβα ο οποίος νίκησε τον Χρυστοστόμου με ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι, πριν καταλάβουν καλά καλά τι έγινε δέχτηκαν και 3ο γκολ στο 9ο λεπτό. Ο Χατζηβασίλης πλάσαρε ανενόχλητος τον Χρυστοστόμου και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Όπως ήταν φυσιολογικό, οι γηπεδούχοι έριξαν ταχύτητα μετά το 15ο λεπτό. Η ΑΕΖ κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και έψαξε ένα γκολ για να μπει ξανά στο παιχνίδι. Στο 20ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ με τον Αουρέλιο όμως η εκτέλεση φάουλ του Βραζιλιάνου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στα εναπομείναντα λεπτά του ημιχρόνου ο Εθνικός δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Αντίθετα θα μπορούσε να πετύχει και τέταρτο γκολ στο 43’ όμως ο Χρυσοστόμου απόκρουσε δύσκολα το σουτ του Χατζηβασίλη.

Ο Εθνικός επαναπαύτηκε στην επανάληψη και έδωσε στην ΑΕΖ να παίξει πιο επιθετικά. Οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στην ΑΕΖ και προτίμησαν να παίξουν με αντεπιθέσεις. Στο 57’ η ΑΕΖ απείλησε με ένα σουτ του Αουρέλιο το οποίο ήταν άστοχο. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 67’ με σουτ του Βιγιαφάνιες και μείωσαν σε 3-1.  Η ΑΕΖ έψαξε ένα δεύτερο γκολ στα εναπομείναντα λεπτά όμως δεν κατάφερε να το πετύχει, το 3-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γκολ: 4’ και 6’ Κατσιαράβα, 9’ Χατζηβασίλης – 67’ Βιγιαφάνιες

Εθνικός (Βάλντας Ιβανάουσκας): Πρότζεκ, Γκριγκαλάβα, Γκρατσιούνοφ, Φιλίποφ, Τσικάρσκι, Αρέστη (46’ Ιλουρίντζε), Ενέσκου, Κιπιάνι (69’ Κυπριανού), Χατζηβασίλης, Ζελάγια, Κατσιαράβα.

ΑΕΖ (Αλέξης Γαρπόζης): Χρυσοστόμου, Σακελλαρίου (75’ Στυλιανού), Κυριάκου (85’ Κάτσης), Οζίας, Μαμμίδης, Φελισιέν, Αουρέλιο, Βιγιαφάνιες, Φράνκο, Ανδρέου (60’ Σεμέδο), Πιτταράς.

Κίτρινες κάρτες: Γκρατσιούνοφ, Αρέστη (4η) - Ντι Φράνκο, Ανδρέου, Πιτταράς.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Εθνικός Άχνας: Τελευταία Ενημέρωση

X