ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καρμιώτισσα - Εθνικός 2-2: Εξάδα...παρά λίγο

Έχασε την ευκαιρία η ομάδα της Άχνας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Την ευκαιρία να πιάσει εξάδα έχασε ο Εθνικός, μετά την ισοπαλία που παραχώρησε 2-2 στην Καρμιώτισσα. Όλα τα γκολ στο πρώτο μέρος, με τον Εθνικό να προηγείται με τον Ζελάγια, να το γυρίζει η Καρμιώτισσα με Βαττή και Μπάρμπαρο ενώ ο Ζελάγια και πάλι ισοφάρισε.

Γεμάτο φάσεις και γκολ το πρώτο μέρος, αφού οι άμυνες των δυο ομάδων δε διακρίθηκαν και ιδιαίτερα σε αυτό το διάστημα. Από νωρίς φάνηκε πού θα πήγαινε το πράγμα, με τον Μπαρμπαρό για την Καρμιώτισσα να είναι αυτός που βρήκε τις ευκαιρίες στην αρχή του αγώνα, αλλά ο Εθνικός σκόραρε με τον Ζελάγια στο 8’. Έφυγε τετ α τετ και πλάσαρε σωστά τον Ντραγκόγεβιτς.

Ο αγώνας άνοιξε κι άλλο με την Καρμιώτισσα να υπερτερεί και να είναι η ομάδα που πίεζε για να βρει την ισοφάριση. Τα κατάφερε σε μια φάση διαρκείας όπου είχε σερί κόρνερ και τελικά με την κεφαλιά του Βαττή στο 25’ ισοφάρισε. Πήραν τα πάνω τους οι γηπεδούχοι και αυτό τους βοήθησε για να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ με τον Μπάρμπαρο να τελειώνει εξαιρετικά μια πάσα του Σταύρου στο 34’ για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Δεν το κράτησε όμως για πολύ, μιας και η κεφαλιά του Ζελάγια έφερε την ισοφάριση τρία λεπτά μετά. Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, μετρήσαμε δυο γκολ για τον Εθνικό που ακυρώθηκαν, σωστά, ως οφσάιντ.

Πιο διεκδικητικός παρουσιάστηκε στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός, έβαλε τη μπάλα κάτω και προσπάθησε να επιβληθεί στον αγώνα. Τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό και είχε τις καλύτερες στιγμές, με κορυφαία το τετ α τετ του Χατζηβασίλη στο 70’ που έσωσε ο Ντραγκόγιεβιτς. Ο Λουκά είδε το πρόβλημα και ολοκλήρωσε νωρίς τις αλλαγές του, με την ομάδα του να ισορροπεί το παιχνίδι. Στα τελευταία λεπτά όμως ήταν ο Εθνικός που βρήκε τις ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο και μάλιστα μεγάλες. Ο Χατζηβασίλης βγήκε τετ α τετ και νικήθηκε ξανά από τον Ντρακόγιεβιτς και στο φινάλε ο Ζελάγια με κεφαλιά από κοντά αστόχησε.

Καρμιώτισσα(Λουκά): Ντραγκόγεβιτς, Βοσκονιάν, Όστοϊτς(46’ Χριστοφή), Βαττής, Μπάρμπαρο(61’ Πάσεκ), Αντάμοιτς, Αρότσα, Σταύρου(69’ Μάνογιαν), Λοκόμπε, Πόγιανετς, Σάλιακας

Εθνικός Άχνας (Εγκωμίτης): Μπογκατίνοφ, Στόιτεσφ, Πιντσέλι, Χατζηβασίλης, Κιπιάνι(68’ Παπαγεωργίου), Ενέσκου, Κυπριανού(91’ Γκαβρίγια), Σικάρσκι, Φιλίποφ, Ντόβνια, Ζελάγια

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Εθνικός Άχνας: Τελευταία Ενημέρωση