ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:09
 

ΚΟΠ: Αποφάσισαν σύσταση επιτροπής για Κάρτα φιλάθλου

Δεν προέκυψε κοινή γραμμή στη συνέλευση

Newsroom 24sports

Ενημέρωση προέκυψε από την ΚΟΠ για την άτυπη γενική συνέλευση που έγινε με μοναδικό θέμα την κάρτα φιλάθλου, στην οποία αναφέρεται πως συστάθηκε μια επιτροπή που θα συναντηθεί με ΚΟΑ και υπουργό Δικαιοσύνης.

Στη συνέλευση έγινε συζήτηση για την επιστολή των σωματείων προς τον ΠτΔ αλλά και την απάντηση του Προέδρου, με τους παρευρισκόμενους να καταθέτουν τις απόψεις τους.

Ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν προέκυψε και ούτε διαφαίνεται κοινή γραμμή των σωματείων πάνω στο θέμα τη δεδομένη στιγμή, με τη μόνη απόφαση της συνέλευσης να αφορά στη δημιουργία της επιτροπής.

Ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν προέκυψε και ούτε διαφαίνεται κοινή γραμμή των σωματείων πάνω στο θέμα

Έχει τη σημασία του το γεγονός πως μέσα στην επιτροπή συμμετέχει η ΑΕΚ, που έχει εκφραστεί υπέρ της διατήρησης της κάρτας, ο Απόλλωνας, που τάχθηκε εναντίον αλλά δεν συμμετείχε στην προσπάθεια των έξι σωματείων καθώς και ο Ολυμπιακός που είναι αυτή τη στιγμή σωματείο Β' κατηγορίας και δεν επηρεάζεται αφού στις μικρές κατηγορίες δεν εφαρμόζεται το μέτρο.

Σημειώνεται πως με αφορμή τη συνέλευση, το ενιαίο κίνημα των οργανωμένων οπαδών τοποθετήθηκε με ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας πως δεν τους ικανοποιεί η απλή τροποποίηηση της νομοθεσίας για την κάρτα φιλάθλου αλλά η κατάργησή της.

Αναλυτικά:

«Σε σημερινή Άτυπη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ, συζητήθηκε η επιστολή που απέστειλαν έξι Σωματεία στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρόεδρο της Βουλής, στους Προέδρους των Κοινοβουλευτικών κομμάτων αλλά και στον Πρόεδρο της ΚΟΠ με θέμα την κάρτα φιλάθλου καθώς και η απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας προς τα Σωματεία.

Έγινε εκτενής συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών της Γενικής Συνέλευσης και αποφασίστηκε όπως ζητηθεί συνάντηση αντιπροσωπείας της Γενικής Συνέλευσης και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ με τον Πρόεδρο του ΚΟΑ καθώς και τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, με θέμα συζήτησης τα όσα αναφέρονται στην απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας προς τα Σωματεία.

Την επιτροπή απαρτίζουν ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής τα Σωματεία ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Απόλλωνας, Ανόρθωση, ΑΕΚ, Δόξα και Ολυμπιακός».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Παυλόπουλος: Δε νοείται συνομοσπονδία με τη μορφή που κάποιοι θα ήθελαν

«ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ… ΥΠΝΟΒΑΣΙΕΣ Σήμερα, η Κυπριακή Δημοκρατία είναι σεβαστή ανά το παγκόσμιο επειδή, πρωτίστως, ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, Β.Α., Μ.Α.  |  12:16

Βαφτίζουν ως «χαλλούμι» λευκό τυρί από αγελαδινό γάλα

«Συνεχίζεται να επιδοτείτε τους εκατομμυριούχους αγελαδοτρόφους ρε αρνιά, μόλις πρόσφατα αποκαλύφθηκε ...»
Αρμαγεδών  |  08:07

Κόκκινο Γεωργιάδη για τη μείωση φορολογίας στα καύσιμα

«Mήπος ο κύριος θέλει να γίνε της... Γαλλίας???!!!»
ΑΚΑ  |  21:29

ΓεΣΥ: Εμμένει στη θέση του για άσκηση της ιδιωτικής ιατρικής ο ΠΙΣ

«Yπουργέ, ο ιστάμενος στα αριστερά σου γιατρός δεν επιθυμεί να δει το ΓΕΣΥ να εργάζεται, αν δεν το ...»
ΑΚΑ  |  08:53

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση