ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Β' Κατηγορία: Φουλάρει για άνοδο ο Ολυμπιακός

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής που έγινε στο Παραλίμνι η Αλκή νίκησε με 2-0 την Ένωση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας αφού αύξησε την διαφορά στους πέντε βαθμούς από τους διώκτες του για την 3η θέση.

Η ομάδα της Λευκωσίας επικράτησε με 3-0 του Εθνικού Άσσιας στο Μακάρειο και σε συνδυασμό με τις ήττες της ΕΝΠ από την Αλκή με 2-0 και της Αγιάς Νάπας με 2-1 από τον ΑΣΙΛ φουλάρει για άνοδο. Οι σκόρερ για την ομάδα της Λευκωσίας ήταν ο Καπαρτής και ο Σωτηρίου και ο Πεχλιβάνης.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής που έγινε στο Παραλίμνι η Αλκή νίκησε με 2-0 την Ένωση και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο της στη μεγάλη Κατηγορία.

Η Αλκή άνοιξε το σκορ με τον Σεμέδο Γουίλι στο 55' και στο 65΄με πέναλτι ο Τριμπό ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Μετά τη σημερινή νίκη της η Αλκή συνεχίζει πλέον για την κατάκτηση του τίτλου.

Κέρδισε σημαντικό έδαφος ο Ολυμπιακός μετά τις ήττες της Ένωσης και της Αγίας Νάπας, στους 36 βαθμούς έφτασε και ο Οθέλλος.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 τον Εθνικό Άσσιας από τέρματα που πέτυχαν οι Καπαρτής (8` πεν.) και Σωτηρίου (10`) και Μάριος Πεχλιβάνης στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί αύριο με τον αγώνα Πάφος FC - Ακρίτας Χλώρακας.

Τα αποτελέσματα:

Ολυμπιακός-Εθνικός Άσσιας 2-0

ΕΝΠ-ΑΛΚΗ 0-2

ΑΣΙΛ-Αγία Νάπα 2-1

Ομόνοια Αραδίππου-ΘΟΪ 0-1

Οθέλλος-ΠΑΕΕΚ 2-0

Έ.Ν.Παρεκκλησίας-Ε.Ν.Α.Δ Πόλης Χρυσοχούς 2-2

Η Βαθμολογία της πρώτης εξάδας:

1 ΑΛΚΗ ΟΡΟΚΛΙΝΗ 56
2 ΠΑΦΟΣ F.C. 44 (Αγωνίζεται αύριο)
3 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 41
4 ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ 36
5 ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 36
6 ΟΘΕΛΛΟΣ ΑΘΗΑΙΝΟΥ 36

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση

X