ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέα Σαλαμίνα - Ερμής 0-0: Χαμογέλασε ο Εθνικός

Ο Εθνικός έχει την ευκαιρία να ανέβει στην έκτη θέση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε ένα αγώνα που όποιος τον κέρδιζε θα αποκτούσε και πλεονέκτημα για την 6η θέση η Νέα Σαλαμίνα εξήλθε ισόπαλη 0-0 με τον Ερμή και έτσι ο Εθνικός έχει την ευκαιρία την Δευτέρα με νίκη απέναντι στην Καρμιώτισσα να πάει 6ος.

Γεμάτο α’ ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ήταν αρκετά καλό δίνοντάς μας πολλές φάσεις και ένα χαμένο πέναλτι καθώς και ένα ακυρωθέν γκολ. Στο 2’ ο Ντε Βρίσε βγήκε τετ-α-τετ με τον Βεσελόφσκι αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 3’ ο Ντομινίκ έκανε το μακρινό σουτ και η μπάλα κτύπησε στη συμβολή των δοκαριών της Νέας Σαλαμίνας. Στο 19’ ο Μπεμπέ βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή μετά από ωραίο κατέβασμα και πάσα του Κολοκούδια όμως αστόχησε από ευνοϊκή θέση. Στο 25’ ο Ερμής κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή μέσα στην περιοχή από τον Κολοκούδια. Ο Ντομινίκ ανέλαβε την εκτέλεση και ο Βεσελόφσκι απέκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας το μηδέν. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ήρθε στο 45’ όταν ο Μακρίεφ σκόραρε για τους γηπεδούχους όμως το γκολ του ορθά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το μη αντιπροσωπευτικό για την εικόνα του αγώνα 0-0.

Λίγη μπάλα, χωρίς φάσεις

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν σπουδαίο αφού από αυτό απουσίαζαν οι μεγάλες φάσεις και το γκολ. Οι δύο ομάδες δεν έφταναν εύκολα στα αντίπαλα καρέ και δεν δημιουργούσαν φάσεις. Λίγο καλύτερη ήταν η Νέα Σαλαμίνα που σε ένα διάστημα του ημιχρόνου έψαξε πιο επίμονα το γκολ. Ωστόσο η μοναδική καλή φάση του παιχνιδιού ήταν ένα σουτ του Μαρτίνιουκ στο 75’ με τον Βεσελόφσκι να αποκρούει ασταθώς και την μπάλα να φεύγει κόρνερ. Στο 84’ μια σέντρα στην περιοχή του Ερμή δεν βρήκε παραλήπτη και αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα. Έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 παίζοντας ουσιαστικά για τον Εθνικό Άχνας που με νίκη την Δευτέρα ανεβαίνει 6ος.

Εντεκάδες:

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Τσαμπούρης, Φούσκο, Άντονιτς, Γκράσι, Σκοπελίτης, Τζουρτσουριτς (80' Εγγλέζου), Μπεμπέ, Αβελαϊρας (31' Μάτσι), Κολοκούδιας (61΄Μπριτζίτο), Μακρίεφ.

Ερμής: Νουρεντινόσκι, Χριστόφ, Ντε Βρίισε, Μπενγκά (25' Μαϊσουράτζε), Ντε Πίνα, Αρτάμπε, Μπάουμαν (89' Μασίνουα), Μαρτίνιουκ, Ντε Μέλο, Παγιές, Ντα Σίλβα (91' Λίλλης).

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Νεα Σαλαμίνα: Τελευταία Ενημέρωση