ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αναγέννηση-Νέα Σαλαμίνα 0-1: Άρπαξε την ευκαιρία

Η Νέα Σαλαμίνα πήρε την νίκη απέναντι στην Αναγέννηση και σκαρφάλωσε στην 6η θέση.

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Νέα Σαλαμίνα εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που της δόθηκε μετά τις απώλειες του Ερμή και του Εθνικού και νικώντας την Αναγέννηση σκαρφάλωσε στην 6η θέση. Παρόλα αυτά ίσως αύριο πάει ξανά 7η αν η Ανόρθωση πάρει την νίκη απέναντι στην Δόξα. Σκόρερ του αγώνα ήταν ο Μάτσι. Πολύ δύσκολα πλέον τα πράγματα για την Αναγέννηση που παραμένει τελευταία.

Μέτριο παιχνίδι, είδαμε γκολ

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν και πολύ σπουδαία αφού οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη και δεν μπορούσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα. Η πρώτη φάση του αγώνα ήρθε στο 15’ όταν ο Κούντικ έκανε την σέντρα από δεξιά αλλά η κεφαλιά του Σωτηρίου σταμάτησε στα σώματα ενώ ο Ρίβας στην επαναφορά έστειλε την μπάλα έξω. Στο 16’ η Σαλαμίνα βρήκε σπουδαία φάση αλλά ο Μπεμπέ στο τετ-α-τετ με τον Μάστρου δεν έκανε καλό τελείωμα. Στο 31’ ο Θεράποντος με σέντρα σουτ παραλίγο να πετύχει ένα όμορφο γκολ αλλά ο Βεσελόφσκι έδειξε έτοιμος και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 37’ ήρθε το γκολ από στημένη φάση. Ο Εγγλέζου εκτέλεσε το κόρνερ ο Γκράσι έπιασε την πρώτη κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στον Μάτσι που μόνο με το τέρμα έκανε το 1-0 με κεφαλιά. Αυτό ήταν και το σκορ του β’ ημιχρόνου με την Σαλαμίνα να πηγαίνει στα αποδυτήρια με γερό προβάδισμα.

Ήθελε αλλά δεν μπορούσε

Το δεύτερο ημίχρονο δεν μας έδωσε πολλές φάσεις αφού η Σαλαμίνα περιορίστηκε σε περισσότερο παθητικό ρόλο ενώ η Αναγέννηση είχε τεράστιο πρόβλημα στην τελική πάσα. Ουσιαστικά η ομάδα της Δερύνειας πίεζε για την ισοφάριση όμως δυσκολευόταν αφάνταστα να φτιάξει ευκαιρίες. Οι μόνες φάσεις που απείλησε η Αναγέννηση ήρθαν από στημένα αλλά ακόμη και εκεί δεν μπορούσαν οι ποδοσφαιριστές της να τελειώσουν τις φάσεις. Η μόνη καλή φάση του παιχνιδιού ήταν ένα σουτ του Εγγλέζου στο 61’που απέκρουσε δύσκολα ο Μάστρου σε κόρνερ. Η Αναγέννηση παρά την πίεση που άσκησε δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Βεσελόφσκι και έτσι δέχθηκε ακόμη μια ήττα. Η Σαλαμίνα μετά από αυτή την νίκη πάτησε 6άδα και περιμένει το αποτέλεσμα της Ανόρθωσης αύριο για να δει αν θα παραμείνει εκεί. Η Αναγέννηση έμεινε τελευταία και το έργο της για παραμονή δυσκολεύει.

Οι εντεκάδες:

Αναγέννηση: Μάστρου, Αναστασίου, Ντιαλό, Ευθυμίου, Βλασόπουλος, Χριστοδούλου (88' Χριστοδούλου), Σωτηρίου (66' Φωτίου), Θεράποντος, Ράτκοβιτς, Κούντικ, Ρίβας

Νέα Σαλαμίνα: Βεζελόφκσι, Μπεμπέ (81' Νεάγκου), Τσουρτσουριτς, Μακρίεφ, Κούσουλος, Φούσκο, Μάατσι (77' Μπριτζίτο), Σκοπελίτης, Γκράσι, Τσαμπούρης, Εγγλέζου (88' Κολοκούδιας)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Νεα Σαλαμίνα: Τελευταία Ενημέρωση