ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:58
 

Oικονομικές προκλήσεις της ΚΟΕ σε συνάντηση με Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Σημαντικό θέμα της συνάντησης ήταν το οικονομικό και συγκεκριμένα η ετήσια κρατική επιχορήγηση

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ) στον οικονομικό τομέα, τέθηκαν σε σημερινή συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΟΕ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Η αντιπροσωπεία της ΚΟΕ αποτελείτο από τον Πρόεδρο, Ντίνο Μιχαηλίδη, τον Γενικό Γραμματέα Στρατηγό Χαράλαμπο Λόττα και τη Γενική Διευθύντρια Όλγα Πιπερίδου Χρυσάφη.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΚΟΕ, σημαντικό θέμα της συνάντησης ήταν το οικονομικό και συγκεκριμένα η ετήσια κρατική επιχορήγηση που λαμβάνει η ΚΟΕ.

«Η ηγεσία της Επιτροπής υπέβαλε συγκεκριμένες εισηγήσεις αναφορικά με τη θεσμική της κατοχύρωση μέσω νομοθεσίας. Έγιναν επίσης αναφορές και σε διάφορες άλλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ΚΟΕ, τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο και σε άλλους τομείς», αναφέρεται.

Ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την ανάγκη να ενισχυθεί η στήριξη του κράτους προς την Ολυμπιακή Επιτροπή, πέραν του οικονομικού, έτσι ώστε να μπορέσει απρόσκοπτα η ΚΟΕ να συνεχίσει το σημαντικό της έργο, που της έχει ανατεθεί από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, πάντοτε με βάση τον Ολυμπιακό Χάρτη, αναφέρεται.

Παράλληλα, παρέδωσε στον Πρόεδρο συγκεκριμένα στοιχεία αναφορικά με ενέργειες στις οποίες προβαίνει η ΚΟΕ για εκσυγχρονισμό της λειτουργίας της, με βάση τη χρηστή διοίκηση.

«Η ΚΟΕ βρήκε πλήρη κατανόηση από τον Πρόεδρο, μέσα σε μία θετική συνάντηση, ενώ την ικανοποιεί ιδιαιτέρως το γεγονός ότι εν μέσω των πολλών κρίσιμων εξελίξεων σε διάφορους τομείς της κυπριακής κοινωνίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρήκε το χρόνο να δεχθεί την ηγεσία της Ολυμπιακής Επιτροπής στο γραφείο του», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως η ΚΟΕ ζητά κρατική στήριξη προκειμένου να μπορέσει να συμμετάσχει στις επόμενες αθλητικές της υποχρεώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: Έτσι θα κοντράρει

Ομόνοια: Έτσι θα κοντράρει

Ο Ολίβα είπε ότι οι «πράσινοι» στο ματς με την ΑΕΚ δεν αλλάζουν ούτε τη φιλοσοφία, ούτε τον τρόπο που αγωνίζονται, ούτε ...
Newsroom 24sports
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
Ο Νούνο Μοράις και ο αμφίβολος Λούκας Σόουζα

ΑΠΟΕΛ: Η αντίδραση επιβάλλεται!

Οι «Γαλαζοκίτρινοι» πρέπει να δείξουν διαφορετική εικόνα από αυτή κόντρα στον Ερμή ώστε να κερδίσουν την Νέα Σαλαμίνα απόψε ...
Newsroom 24sports
 |  ΑΠΟΕΛ