ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 20:19
 

Ομόνοια: Ο Παναγή επιστρέφει και θα… παλέψει

Ο διεθνής κίπερ έχασε -ουσιαστικά- την σεζόν και πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του...

Newsroom 24sports

Πολλοί -αν όχι όλοι- ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας βρέθηκαν στην… μαύρη λίστα των φίλων της ομάδας λόγω της αγωνιστικής τους εμφάνισης. Οι πράσινοι κατέγραψαν μια από τις χειρότερες σεζόν στην Ιστορία τους, ενώ τα αρνητικά ρεκόρ δεν σταμάτησαν… ποτέ.

Το προηγούμενο Δ.Σ. υπέπεσε σε λάθη στην λήξασα σεζόν, κάτι που παραδέχθηκε και ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού», Αντώνης Τζιωνής. Ωστόσο από τους πλείστους παίχτες οι προσδοκίες ήταν μεγάλες, καθώς τα βιογραφικά τους ήταν αρκετά πλούσια. Κανείς όμως δεν περίμενε πως η Ομόνοια θα παρουσίαζε αυτή την αγωνιστική εικόνα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα -σε συνδυασμό με πολλούς άλλους παράγοντες- την μη έξοδο στην Ευρώπη και ως κατ’ επέκταση την απομάκρυνση της από τις πρώτες θέσεις.

Ο Κωνσταντίνος Παναγή μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του

Ο μοναδικός που δεν… πρόλαβε να δεχθεί «πυρά» ήταν ο άτυχος Κωνσταντίνος Παναγή. Ο τερματοφύλακας των πρασίνων τραυματίστηκε στον ώμο (σε παιχνίδι κόντρα στον Ερμή) και στις 17/10 διαγνώσθηκε με μερική ρήξη τένοντα. Ο εν λόγω τραυματισμός τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό, αλλά η ατυχία του είχε και συνέχεια καθώς έπαθε υποτροπή, με αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο διεθνής κίπερ έχασε -ουσιαστικά- την σεζόν και πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του. Ανεξαρτήτως με το ποιοι τερματοφύλακες θα προστεθούν -ο Μιχαΐλοφ είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσει παρελθόν- ο Παναγή θα παλέψει για να καθιερωθεί και πάλι κάτω από τα δοκάρια της Ομόνοιας. Αν παραμείνει ο -επίσης άτυχος- Τζον Αλβμπόγκε, και ο υποσχόμενα εξελίξιμος Αντρέας Χριστοδούλου, τότε θα αναπτυχθεί ένας υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των τριών, ο οποίος θα τους δίνει κίνητρο για περισσότερη δουλειά.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Θέλει συμμετοχή στο Εθνικό Συμβούλιο ο Μάριος Καρογιάν

«Ο Νόμος που διέπει το όλο θέμα είναι ξεκάθαρος ότι ένας κομματικός σχηματισμός πρέπει να έχει εκλέξει ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  13:08

Στην Τράπεζα Κύπρου για διακανονισμό καλούν τα μέλη τους οι Αξιόγραφοι

«Mάσιαλλα για διακανοσμό!!! Οι αξιόγραφοι της Λαϊκής Τράπεζας ερρίφθησαν στον κρεμμό ακόμη μια ...»
ΑΚΑ  |  10:15

Εμφύλιος στον ΠΙΣ λόγω ΓεΣΥ

«Ώσπου βρίσκεται στα ινία το ππαραδόπιστο Δ.Σ. του ΠΙΣ, ΓΕΣΥ δεν θα δούμε!»
knak  |  09:59

Τρέχουν να προλάβουν για το χαλλούμι

«Γιά πρώτη φορά όλοι αυτοί οι ανεπαρκέστατοι Μανδαρίνοι εργάζονται γία λίγες ώρες γιά να δικαιολογήσουν ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  09:34

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X