ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Παιχνίδια… υπομονής

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Για αρκετή ώρα κάθονταν μαζί στο ίδιο τραπέζι στη χθεσινή εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιττας ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο Κριστόφ Βαζέχα και ο Άγις Ιακωβίδης.

Και, φυσικά, δεν συζητούσαν για την πρώτη δοκιμή βόμβας υδρογόνου από τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, ούτε για το ότι ειδικοί αμφισβητούν τους ισχυρισμούς της βορειοκορεατικής κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι αυτό που εξερράγη δεν μπορεί να ήταν βόμβα υδρογόνου. Συζητούσαν, το πιθανότερο, τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις της Ομόνοιας είναι εδώ και μέρες στην πρώτη γραμμή της «πράσινης» επικαιρότητας. Έχουν μέχρι τώρα ενταχθεί στην ομάδα οι Καρλίτος και Κασμί, ενώ μένουν κινήσεις με στόχο την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και κεντρώου.
 
Η απόκτηση επιθετικού, που αποτελεί προτεραιότητα για τον κόσμο, δεν φαίνεται να αποτελεί (προτεραιότητα) για τον άμεσα αρμόδιο, τον Βλάνταν Μιλογεβιτς, που προτιμά να σφίξει περισσότερο την άμυνά του και να καταστήσει πιο επαρκή την ανασταλτική της λειτουργία, παρά να της προσθέσει επιθετική ισχύ.

Η Ομόνοια είναι υποχρεωμένη να ακολουθεί τη γραμμή της υπομονής, αφού θέλει να εντάξει στη δύναμή της έτοιμους αγωνιστικά ποδοσφαιριστές, χωρίς να ξοδέψει λεφτά για να τους αποκτήσει. Αυτό σημαίνει είτε… διακοπή συμβολαίων των υποψηφίων με τις ομάδες τους είτε παραχωρήσεις αυτών με τη μορφή δανεισμού. Κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πλησίασαν δεν τελεσφόρησαν, γιατί δεν προχώρησε η διαδικασία διακοπής συμβολαίων με τις ομάδες που αγωνίζονται, παρά τη δική τους επιθυμία να έλθουν στην Ομόνοια.

Το σίγουρο είναι πως ο τεχνικός της Ομόνοιας έχει αναλάβει να «τρέξει», κάποιες περιπτώσεις, έχων και άλλες στο μπλοκάκι του για να λειτουργήσουν και ως εναλλακτικές, αλλά είναι ακόμη στην αναμονή. Παράλληλα, βέβαια, φτάνουν συνεχώς προτάσεις στα χέρια των ανθρώπων που χειρίζονται τις μετεγγραφές.

Η περίπτωση Ζοάο Πάουλο Αντράντε, με βάση τα παρόντα δεδομένα, δύσκολα θα προχωρήσει.

Στο αγωνιστικό, η Ομόνοια περιμένει το ντέρμπι με τον Απόλλωνα… σχεδόν πλήρης. Για την ακρίβεια, αναμένεται πως θα απουσιάσουν οι Χριστοφή και Φιλιώτης, ενώ υπάρχει αναμονή για τον Κιρμ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X