ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Τεστ εφεδρικών

Όλη η προσοχή στον τελικό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια έχει …καθαρίσει με το πρωτάθλημα υπό την έννοια ότι έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την έξοδο στην Ευρώπη και περιμένει τον τελικό του Κυπέλλου στις 18 Μαΐου.

Είναι πια σαφές ότι όλη η προσοχή επικεντρώνεται στο συγκεκριμένο ματς, όπου η ομάδα θα διεκδικήσει το τρόπαιο, προσβλέποντας σε κατάκτηση, μετά από τέσσερα χρόνια.

Αυτό σημαίνει ότι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα ξεκουράσει ποδοσφαιριστές που έχουν πολλά ματς στα πόδια τους και παράλληλα θα  χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές, που έχουν από ελάχιστο μέχρι μηδενικό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αλλά και άλλους που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής.

Στους πρώτους ανήκουν ο Ρουμάνος κήπερ Λαουρέντιου Μπρανέσκου που αγωνίστηκε μόνο ένα σαρανταπεντάλεπτο στο ματς κυπέλου με την ΠΑΕΕΚ ο Φεισέλ Κασμί που έχει αγωνιστεί ως βασικός στο ματς με την Πάφο στο κύπελλο (όπου σκόραρε) και άλλες δυο ως ολιγόλεπτη αλλαγή στο πρωτάθλημα (ΕΝΠ, ΑΕΚ), ο Ανδρέας Φιλιώτης που έπαιξε αλλαγή για ένα ημίχρονο στα ματς Κυπέλλου με την ΠΑΕΕΚ και την Πάφο ο Τάσος Καντούτσης που έπαιξε και αυτός ως αλλαγή για δεκαπέντε λεπτά στο ματς πρωταθλήματος με τον Άρη και ο Φάνος Κατελάρης που εμφανίστηκε ως αλλαγή για ένα ημίχρονο στο ματς κυπέλλου με την Πάφο.

Ήδη ο νεαρός Βέλγος έχει εκφράσει τη δυσφορία του γιατί δεν παίζει συχνά, ενώ για το Ρουμάνο υπάρχει δυσαρέσκεια από μέρους της Γιουβέντους όπου ανήκει ο ποδοσφαιριστής, για τη μη χρησιμοποίηση του. 

Στην άλλη…κατηγορία ανήκουν οι Βίνσεντ Εζέ, Ονησίφορος Ρουσιάς και Μαρίν Ορσουλιτς.

Οι ποδοσφαιριστές επανέρχονται τη Δευτέρα στις προπονήσεις, ενώ ο Μπατιμπάγκα περνά την Τρίτη από MRI.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση