ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Το ανήσυχο ερώτημα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το ζητούμενο για την Ομόνοια είναι προφανές. Να είναι έτοιμη για τον εκτός έδρας αγώνα με την Αρμενική Μπάνατς στις 30  του μήνα. Ναι η Μπάνατς  δεν είναι  κάτι το φοβερό, αλλά η Ομόνοια  πρέπει να είναι κατάλληλα οπλισμένη να την αντιμετωπίσει. Άρχισε βέβαια η συλλογή πληροφοριών, για την ομάδα αυτή, αλλά και η γενικότερη της μελέτη.

Με τη βασική προετοιμασία να τελειώνει, η μη εισέτι παρουσίαση προθέσεων ενδεκάδας εκ μέρους του Τζον Κάρβερ, αλλά και η  ύπαρξη κενών στη στελέχωση (ειδικά στον χώρο του κέντρου της άμυνας), το αν θα τα καταφέρει η Ομόνοια, (να είναι έτοιμη), είναι το εύλογο ανήσυχο ερώτημα που επικρατεί ανάμεσα στους φίλους της ομάδας.

Ουσιαστικά ο Άγγλος προπονητής, θα πρέπει να μοντάρει την ομάδα, για το σημαντικό αυτόν πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν έχοντας μόνο ένα φιλικό ακόμη, αυτό της Παρασκευής με την ΑΕΚ Λάρνακας. Που θα γίνει στο ΓΣΖ στις 7 το απόγευμα. Λογικά στον αγώνα αυτόν θα πρέπει ο Τζον Κάρβερ να δείξει …ενδεκάδα. Οι ποδοσφαιριστές επανέρχονται στις προπονήσεις αύριο Πέμπτη.

Όσον αφορά την ενίσχυση μετά το νέο… αιφνιδιασμό που έγινε χθες με τον Αφρικανό μέσο Ιμπραϊμ Μπλατί Τουρέ, αναμένεται η απόκτηση κεντρικού αμυντικού με την ανακοίνωση να εκδίδεται ίσως και σήμερα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X