ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Έφτασε Αρμενία

Η επιστροφή της αποστολής είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στην Αρμενία βρίσκεται η αποστολή της Ομόνοιας ενόψει του αγώνα με την Μπάνατς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η ομάδα θα προπονηθεί σε γήπεδο που της παραχώρησε η γηπεδούχος σήμερα(28/6), ενώ αύριο σε αυτό όπου θα γίνει ο αγώνας της Πέμπτης.

Υπάρχουν ελλείψεις στην ομάδα με πιο χαρακτηριστική  αυτήν που παρουσιάζεται στο κέντρο της άμυνας, ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία, ότι  είναι σε θέση να πάρει θετικό αποτέλεσμα  στο Ερεβάν και να υπερπηδήσει στη συνέχεια το εμπόδιο της Μπάναντς,

Όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του Γιόργκενσεν που έμεινε στην Κύπρο, λόγω τραυματισμού, είναι παρόντες. Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ούτε ο Τουρέ, αφού θα εγγραφεί στο δυναμικό της Ομόνοιας την 1η Ιουλίου.

Η αποστολή της οποίας ηγείται ο πρόεδρος Αντώνης Τζιωνής αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Κωνσταντίνος Παναγή,Αντώνης Γιωργαλλίδης,Κωνσταντίνος Κότσαρης,Μάριν Όρσουλιτς,Παντελής Κονομής, Θανάσης Παντελιάδης, Καρλίτος, Αντρέας Παναγιώτου, Ρενάτο Μαργκάσα, Γκεόργκε Φλορέσκου, Φάνος Κατελάρης,Γεράσιμος Φυλακτού, Κωνσταντίνος Λούβαρης,Μάριος Δημητρίου, Γιώργος Οικονομίδης, Δημήτρης Χριστοφή, Ζίγκι Μπαντιμπάνγκα, Ονησίφορος Ρουσιάς, Σίλβα Κλέιτον, Αμίρ Αγκάγιεφ, Κίλιαν Σέρινταν, Ματ Ντερμπισάιαρ

Η επιστροφή της αποστολής είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016, με τη ναυλωμένη πτήση της Astra Airlines να αναχωρεί από το Ερεβάν στις 01:10 (ώρα Αρμενίας) και να επιστρέφει στην Κύπρο στις 03:05 (ώρα Κύπρου).

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση