ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Διάταξη και αλλαγές

Το πλάνο ενόψει Μπεϊτάρ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Βάσεις πρόκρισης θέλει να θέσει το «τριφύλλι» στο Ισραήλ την ερχόμενη Πέμπτη. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι για να καταφέρει να το κάνει θα πρέπει να παίξει καλύτερα και από τα δύο παιχνίδια με τους Αρμένιους.

Γιατί η Μπειτάρ, ναι δεν είναι σε καλή κατάσταση (το έδειξε στα ματς με τους Βόσνιους), ναι είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι ναι αντιμετωπίζει εσωτερικά προβλήματα, αλλά παραμένει ένας αξιόλογος αντίπαλος και σαφέστατα πολύ καλύτερος από τη Μπάνατς.

Το ότι η Ομόνοια δεν λειτουργεί αποδοτικά με τη διάταξη 4-4-2, με βάση τα δυο ματς που είδαμε, είναι σαφέστατο. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν το έχουν αφομοιώσει, με αποτέλεσμα να μην γίνεται παραγωγικό παιχνίδι απο μέρους τους και η ομάδα να μην δημιουργεί ευκαιρίες. Η παραγωγικότητα στην παράταση στο ματς της Πέμπτης ήταν το αποτέλεσμα της εισόδου του Σίλβα Κλέιτον και τοις κούρασης του αντιπάλου. 

Το παραδοσιακό 4-2-3-1 φαντάζει πιο βολικό. Με την πιθανή συμμετοχή του Σίλβα Κλέϊτον, που καθημερινά ανεβάζει το επίπεδο της  φυσικής του κατάστασης. Με το Βραζιλιάνο σε ρόλο «δεκαριού» στο 4-2-3-1 η Ομόνοια  αναμένεται να είναι πιο λειτουργική.

Ένας άλλος παίκτης που διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα στο ματς της Πέμπτης, είναι ο Μπρούνο Νασιμέντο, που με βάση την πληροφόρηση, βρίσκεται σε ικανοποιητικό για την εποχή επίπεδο φυσικής κατάστασης. Το κέντρο τις άμυνας  χρειάζεται ενίσχυση  και ίσως ο Βραζιλιάνος αποτελέσει  αυτήν την  ενίσχυση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση