ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια:Μην τον ματιάσουμε

Ο Τζον Κάρβερ παρέταξε την ομάδα σε διάταξη 4-2-3-1

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η εξηντάλεπτη (παρά δύο, για την ακρίβεια), χωρίς πρόβλημα αυτήν τη φορά, παρουσία του Δημήτρη Χριστοφή ήταν το πιο θετικό στοιχείο για την Ομόνοια στο χθεσινό φιλικό με αντίπαλο την ΑΕΖ (1-1).

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του (παιχνίδι με Μπάνατς στην Αρμενία)  έπαιξε στην κορυφή και έδειξε  ότι βρίσκεται σε καλό σημείο ετοιμότητας, παρά την αποχή του. Έτρεξε και δημιούργησε φάσεις στην αντίπαλη εστία. Το ζητούμενο είναι να συνεχίσει τοιουτοτρόπως για να είναι απόλυτα έτοιμος με τη έναρξη του πρωταθλήματος. Η ομαλή πορεία των πραγμάτων  θα αυξήσει και το βαθμό αυτοπεποίθησης του ποδοσφαιριστή. Πάει καλά λοιπόν. Μην τον ματιάσουμε όμως …

Θετική ήταν και η παρουσία του Μπλάτι Τουρέ που συνέχισε από κει που έμεινε στο ματς με τη Μπειτάρ. Καλή τεχνική κατάρτιση, κράτημα της μπάλας και κάθετο παίξιμο. Άφησε πάλι υποσχέσεις  ο νεαρός χαφ.

Ο Τζον Κάρβερ παρέταξε την ομάδα σε διάταξη 4-2-3-1 : Κότσαρης, στο τέρμα, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά οι Δημητρίου, Σοϊλέδης (58' Παντελιάδης), Νασιμέντο, Κονομής (58' Φραγκέσκου), στο κέντρο Μαργκάσα, Τουρέ, Κλέιτον, αριστερά ο Αγκάγιεφ, δεξιά ο Ιβάνοφ (64’ Γιόργκενσεν), κορυφή ο Χριστοφή (58' Ντάρμπισαϊαρ).

Μία ενδεκάδα παιχτών (Ρουσιάς, Κατελάρης, Γιωργαλλίδης, Φλορέσκου, Φυλακτού, Καρλίτος, Σέρινταν).ήταν εκτός πλάνων. Πήραν χρόνο συμμετοχής ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν αρκετά μέχρι στιγμής. Επόμενο φιλικό με την Αναγέννηση Δερύνειας, την Κυριακή, στο «Τάσος Μάρκου».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση