ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Νίκη και ενίσχυση

Ο Τζον Κάρβερ ενδέχεται να επιφέρει αλλαγές στην ενδεκάδα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας, κρίνεται αναγκαία για την Ομόνοια  που  θα επιδιώξει  να την πετύχει μέσω της αγωνιστικής βελτίωσης.

Ο Τζον Κάρβερ ενδέχεται να επιφέρει αλλαγές στην ενδεκάδα και δη στο μεσαίο και αμυντικό χώρο όπου κατά τον αγώνα της πρεμιέρας, παρουσιάστηκαν αδυναμίες.

Μαργκάσα και Φλορέσκου μπορούν να δώσουν λύσεις στον άξονα, ενώ λύσεις μπορούν να δώσουν ο Όρσουλιτς στο κέντρο της άμυνας και στα άκρα οι Καρλίτος, Κωνσταντινίδης, Παντελιάδης και Σοϊλέδης.

Εντονη είναι η κινητοποίηση στο μεταγραφικό πεδίο, αλλά δεν υπάρχει τίποτα για την ώρα, ενώ από την επίσημη Ομόνοια αφήνεται να νοηθεί ότι  η παράταση πιθανό να κρατήσει μέχρι και την τελευταία μέρα των μετεγγραφών. Με βάση το τι είδαμε μέχρι τώρα, το σενάριο αυτό δεν αποκλείεται. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται απάντηση από συγκεκριμένο στόπερ, ενώ υπάρχουν και οι εναλλακτικές περιπτώσεις.

Άρχισε χθες  η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς. Οι φίλοι της ομάδας έχουν στη διάθεσή τους για προπώληση 1000 εισιτήρια και συνολικά για τον αγώνα 1600 για την Ανατολική κερκίδα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση