ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:34
 

Ομόνοια: Τρία σκαλιά πιο κάτω

Μεγάλο πισωγύρισμα η ισοπαλία με την Αναγέννηση

Newsroom 24sports

Όταν παρά το σπρώξιμο της διαιτησίας  (ήταν από θέση οφσάιντ το πρώτο γκολ) δεν καταφέρνεις να κερδίσεις μια νεοφώτιστη ομάδα που αγωνίζεται για ένα ολάκερο ημίχρονο με δέκα ποδοσφαιριστές, όταν ο υπεύθυνος επικοινωνίας δηλώνει ότι ούτε ο ένας βαθμός δεν άξιζε στην ομάδα του, όταν ο προπονητής (ξανα)δηλώνει ότι η ομάδα του έχει μεσοαμυντικά προβλήματα (να ήτανε μόνο αυτά κε Κάρβερ), όταν οι οργανωμένοι οπαδοί ξεσπάνε και αυτοί και λένε ότι κουράστηκαν, εμείς τι να προσθέσουμε και να μην αποτελέσει πλεονασμό; Τι να προσθέσουμε άλλωστε σε όλα αυτά που έχουμε πολλάκις επισημάνει...

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, αλλά και επειδή νοιώθουμε ότι πλησιάζουμε τα όρια της γραφικότητας με αυτά που γράφουμε και ξαναγράφουμε, βλέποντας εν διαρκή να συμβαίνουν τα ίδια και τα ίδια, λέμε το εξής:

Η (αστελέχωτη με τις δυο αγωνιστικές του πρωταθλήματος συμπληρωμένες!) Ομόνοια, που βλέπουμε από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα, δεν έχει σημειώσει κανένα σημείο βελτίωσης στο μεσοδιάστημα και είναι, δυστυχώς, χωρίς καμία δόση υπερβολής, κατά τρία σκαλιά κατώτερη από την περσινή ομάδα, που τερμάτισε τέταρτη. Και το κυριότερο. Κανείς δεν ήθελε να βλέπει.

Όποιος  επιμένει να καμώνεται πως δεν βλέπει το τι γίνεται, είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Απλώς στρουθοκαμηλίζει και μόνο κακό κάνει στην Ομόνοια.

 

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«Εξ ορθολογισμός είναι να αποκόπτεις 300 και πλέον θέσεις καθηγητών και να δίνεις 1688 προαγωγές ? Εξ ...»
Σκεπτόμενος  |  10:09

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«O μέγας Φίλιος θα εννοούσε βέβαια το πλήγμα από τους εκπαιδευτικούς! »
knak  |  09:33

Λουκέτο στα σχολεία και στασιμότητα στην παιδεία

«Οταν οι εκπαιδευτικοί έχασαν το παιγνίδι, λόγω .... παπαριών! »
knak  |  09:31

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«Ένα ΡΑΦΤΙ που θέλετε πραγματικά. Γιατι; Κοιτάξετε γύρω σας! »
Ρ Α Φ Τ Ι  |  21:42

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση