ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Δύσκολο έργο, πολλά σενάρια

Δύσκολη αποστολή για την Ομόνοια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ντέρμπι την Κυριακή στο Τσίρειο για την Ομόνοια. Κάτω υπό ιδιάζουσες συνθήκες. Είναι καταρχήν το πρώτο της στο πρωτάθλημα  σε μια χρονική στιγμή  όπου η κακή μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας έχει δημιουργήσει έντονη πίεση προς τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Τζον Κάρβερ που θυμίζουμε ότι δεν θα κάθεται στον πάγκο λόγω τιμωρίας που του επιβλήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Εθνικό.

Ένα παιχνίδι που αν το κερδίσει (πράγμα που δεν προϋποθέτει ολοκληρωτική μεταμόρφωση, γιατί μαγικά δεν γίνονται, αλλά ουσιαστική βελτίωση εικόνας), κάνει τεράστιο βήμα απεμπλοκής από τα …πάθη.

Αν το χάσει και μάλιστα με κακή εμφάνιση πανομοιότυπη των προηγούμενων, τότε τα πράγματα καθίστανται ακόμη χειρότερα. Η ισοπαλία διατηρεί τα πράγματα σε σχέση με την όλη κατάσταση, περίπου ως έχουν.

Με βάση την εικόνα της περασμένης αγωνιστικής, είναι λογικό να αναμένει κανείς αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο αγωνιστικά συνεπέστατος και για την ακρίβεια καλύτερος παίκτης της ομάδας μέχρι τώρα Ματ Νταρμπισάιαρ, 5 γκολ στο πρωτάθλημα, αναμένεται να επανέλθει ενδεκάδα.  Αναμένεται επίσης (αν είναι απόλυτα έτοιμοι).

Πολύ πιθανό, να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα και ο Άρης Σοϊλέδης, με τον Σάκη Παντελιάδη, να μετακινείται στο κέντρο της άμυνας (αντί του Νασιμέντο). Υπάρχει πιθανότητα να μείνει στον πάγκο ο Ελλαδίτης και να περάσει στο κέντρο της άμυνας ο Γκεόργκε Φλορέσκου ή ο Φόνος Κατελάρης. Ο Σίλβα Κλέιτον επίσης διεκδικεί θέση στο κέντρο, ενώ είναι πιθανό να δούμε το Σάκη Κύπρου στο δεξί άκρο της επίθεσης και να μείνει στον πάγκο ο Αμίρ Αγκάγιεφ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X