ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια - Εθνικός 0-0: (Χ)ωρίς προβάδισμα

Η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό που θα γίνει στο Δασάκι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια και ο Εθνικός άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει επαναληπτικού αφού εξήλθαν ισόπαλες 0-0 και όλα θα κριθούν στο Δασάκι. Η Ομόνοια αν και ήταν καλύτερη δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Εθνικού που στο 85 έμεινε με 10 παίκτες.

Καλός ρυθμός με φάσεις

Το πρώτο ημίχρονο μας πρόσφερε αρκετά καλό θέαμα στον αγώνα με την Ομόνοια να είναι λίγο καλύτερη του αντιπάλου της. Η πρώτη φάση ήρθε μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Κλέιτον να πιάνει ωραίο σουτ και την μπάλα να κτυπά στο δοκάρι. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να πιέζουν αλλά δεν έφτιαχναν καλές ευκαιρίες. Στο 29’ ο Κατσαράβα κατέβασε στον Κιπιάνι ο οποίος πέρασε ένα ποδοσφαιριστή στην περιοχή και έπιασε το σουτ το οποίο όμως έφυγε λίγο έξω. Στο 36’ ο Κλέιτον πάλι με ένα όμορφο σουτ στην κίνηση ανάγκασε τον Μπογκαντίνοφ σε καλή απόκρουση. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ήρθε στο 38΄όταν το γυριστό του Ντάρμπισαϊρ από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα ο Μπογκαντίνοφ σε κόρνερ. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Χαμηλός ρυθμός, χωρίς γκολ

Το δεύτερο ημίχρονο δεν κύλησε στους ρυθμούς του πρώτου αφού οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να φτιάξουν ευκαιρίες. Πέραν ενός ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ για την Ομόνοια στο 49’ δεν είδαμε πολλές άλλες ευκαιρίες. Στο 57’ ο Μαργκάσα είχε ένα καλό σουτ που κτύπησε σε σώματα και ανάγκασε τον Μπογκαντίνοφ σε διπλή δύσκολη απόκρουσε. Όσο κυλούσε ο χρόνος η Ομόνοια έβαζε όλο και περισσότερη πίεση στον Εθνικό και άφηνε παράλληλα κενούς χώρους πίσω. Στο 85’ ο Πιντσέλι αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για φάουλ πάνω στον Μαργκάσα και ο Εθνικός έπρεπε να αγωνιστεί για τα υπόλοιπα λεπτά με 10 ποδοσφαιριστές. Ο Τζον Κάρβερ τα έπαιξε όλα για όλα αλλά η Ομόνοια δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα της έδινε προβάδισμα πρόκρισης και έτσι όλα θα κριθούν στο Δασάκι.

Εντεκάδες:

Ομόνοια: Κρέσιτς, Κωνσταντινίδης, Βύντρα, Όρσουλιτς, Σοϊλέδης (87' Κύπρου), Φλορέσκου (66' Αγκάγιεφ), Κατελάρης, Μαργκάσα, Κλέιτον, Σέρινταν (76' Ρουσιάς), Ντάρμπισαϊρ.

Εθνικός Άχνας: Μπογκαντίνοφ, Χριστόφ, Πιντσέλι, Κιπιάνι (76' Ενέσκου), Κατσαράβα (90' Αράμπαλ), Χατζηβασίλης, Κυπριανού, Φιλιπόφ, Κρατσούνοφ, Ντόβμπνια, Ζελάγια (59' Ιλουρίντζε).

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση