ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Αργεί αλλά βολεύει

Η Ομόνοια ετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Δεν αναμένεται να εγγραφεί πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα ο Νίκαντρο Μπρέβελντ. Ο λόγος δεν είναι γιατί δεν έχει καταφέρει η Ομόνοια να απαγκιστρωθεί από κάποιο συμβόλαιο με ποδοσφαιριστή από το υπάρχον δυναμικό, αλλά γιατί ο ποδοσφαιριστής είναι αγωνιστικά ανέτοιμος.

 Ο εκ Σουρινάμ μέσος έχει αγωνιστεί για τελευταία φορά σε επίσημο αγώνα με την πρώην ομάδα του, τη Dibba Al-Fujairah Club, στις 3 Νοεμβρίου, ενώ άρχισε προπονήσεις την περασμένη Δευτέρα, αφού ήλθε την περασμένη Παρασκευή. Αυτήν τη στιγμή κάνει ειδική προετοιμασία για να αποκτήσει τον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας. Δεν θα είναι παρών στο επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Εθνικό. Αν θα είναι παρών στο παιχνίδι με την Ανόρθωση που θα γίνει στις 21 του τρέχοντα μήνα; Αμφίβολο.

Το αντιφατικό στην περίπτωση είναι το ότι η έλλειψη ετοιμότητας του Νίκαντρο Μπρέβελντ, βολεύει, υπό τις περιστάσεις, την Ομόνοια, γιατί της δίνει χρόνο στην προσπάθεια που καταβάλλει για την κένωση θέσης στο ρόστερ.

Η Ομόνοια ετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής, με τον Τζον Κάρβερ αναμένει τα νεότερα για την κατάσταση του Δημήτρη Χριστοφή, ενώ στη διάθεσή του έχουν τεθεί οι Φυλακτού και Αζίζ.

Μαζική αναμένεται να είναι στο ντέρμπι η συμπαράσταση του κόσμου της ομάδας, (τα εισιτήρια ήδη διατίθενται), που διψά για τη νίκη, που θα φέρει την Ομόνοια σε πλεονεκτική έναντι του αντιπάλου (οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 4η και 5η θέση με 37 βαθμούς) και θα τη διατηρήσει κοντά στην κορυφή.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση