ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Άρης - Ομόνοια 2-4: Διπλό με αγγλικό σκορ

Ντεμπούτο με γκολ για τον Κάρι Άρνασον

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Τσίρειο, επικρατώντας με 4-2 του Άρη. Οι «πράσινοι» με τη νίκη τους έφτασαν στους 44 βαθμούς και μείωσαν την απόσταση από την 4η ΑΕΚ στους τέσσερις βαθμούς.

Ντεμπούτο με γκολ για τον Κάρι Άρνασον. Σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Ομόνοιας ο Λουκάς Βύντρα. Τα άλλα δυο γκολ πέτυχαν οι Χριστοφή και Ντάρμπισάιαρ. Δυο ασίστ από τον Μαργκάσα και μια από τον Χριστοφή. Τα γκολ για τον Άρη πέτυχαν οι Αουρέλιο και Σκούρτης.

Στο πρώτο ημίχρονο παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και αρκετές φάσεις μπροστά από τις εστίες των δυο ομάδων. Η Ομόνοια μπήκε κάπως καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε τον Άρη κυρίως με κάποια στημένα. Στο 8’ λεπτό οι γηπεδούχοι δημιούργησαν την πρώτη τους φάση στο παιχνίδι. Ο Αντωνίου προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Παναγή όμως το πλασέ που επιχείρησε έφυγε πολύ ψηλά.

Η Ομόνοια κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 15ο λεπτό με ωραία κεφαλιά του Άρνασον μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μάργκασα. Ο Ισλανδός συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ. Οι φιλεξενούμενοι «άγγιξαν» το 2-0 στο 19ο λεπτό όμως ο Σέρινταν αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Ο Ιρλανδός έκανε την προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαργκάσα όμως δεν βρήκε στόχο.

Δύο λεπτά αργότερα ο Άρης έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Αουρέλιο μετά από ένα ολέθριο λάθος του Φλορέσκου. Ο Ρουμάνος έχασε τη μπάλα έξω από την περιοχή της ομάδας του μετά από πίεση που του άσκησε ο Βραζιλιάνος. Ο Αουρέλιο έπιασε ένα πανέμορφο φαλτσαριστό σουτ και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Παναγή. Στο 27’ ο Άρης απείλησε με ένα σουτ του Γιούσεφ, το οποίο αναχαίτισε ο Παναγή. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Κλέιτον στο 31ο λεπτό. Η Ομόνοια πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ στο 41’ με ένα κεραυνό του Δημήτρη Χριστοφή έξω από την περιοχή. Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου ο Παναγή κατέβασε τα ρολά του και απόκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του Μαραγκουδάκη, διατηρώντας το προβάδισμα για την ομάδα του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε μια τεράστια ευκαιρία του Άρη. Ο Γιούσεφ έκανε το σουτ  μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Παναγή. Οι παίκτες του Τζον Κάρβερ αφυπνίστηκαν μετά από το δοκάρι του Άρη και κατάφεραν να καθαρίσουν το παιχνίδι, πετυχαίνοντας άλλα δυο γκολ. Στο 57’ ο Βύντρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαργκάσα, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ομόνοιας. Στο 60ο λεπτό ο Καρλίτος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ. Η Ομόνοια πέτυχε και τέταρτο γκολ στο 70ο λεπτό με τον Ντάρμπισάιαρ, ο οποίος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά μετά από σουτ που επιχείρησε ο Χριστοφή. Το μόνο που κατάφερε ο Άρης ήταν να μειώσει στο 88’ με τον Σκούρτη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΡΗΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-4

Γκολ: 21’ Αουρέλιο, 88' Σκούρτης – 15’ Άρνασον, 41’ Χριστοφή, 57’ Βύντρα, 70’ Ντάρμπισάιαρ

Άρης (Νικόλας Μαρτίδης): Γιαννακόπουλος, Παχίπης, Μενέντες, Γιούσεφ (58’ Γκερέρο), Σκούρτης, Αουρέλιο (81’ Φράγκος), Αντωνίου (69’ Παύλου), Ευσταθίου, Μαραγκουδάκης, Ράσμους, Ράντου.

Ομόνοια (Τζον Κάρβερ): Παναγή, Σέρινταν, Κλέιτον (77’ Κατελάρης), Παναγιώτου, Άρνασον, Καρλίτος, Βύντρα, Ντάρμπισάιαρ (85’ Κύπρου), Μαργκάσα, Φλορέσκου (46’ Μπρέβελτ), Χριστοφή.

Κίτρινες κάρτες: Ευσταθίου (6η) – Μαργκάσα (4η), Ντάρμπισάιαρ (4η)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση